Trainingen worden hervat

Het kabinet heeft woensdagavond 6 mei besloten om ons land deels van het slot te halen. Veel activiteiten mogen de komende weken weer worden hervat. Dit betekent dat wij onze trainingen vanaf 18 mei weer kunnen hervatten met gepaste maatregelen. Het maximaal aantal toegestane deelnemers per evenement is op dit moment 10, dit betekent dat wij nog niet op de gebruikelijke wijze training kunnen geven voor 12 deelnemers. Dit brengt een aantal aanpassingen met zich mee.

Hoe gaan wij veilig te werk
De klassikale training wordt gegeven in een VCT (Virtual Classroom Training). Hierbij geeft de trainer een online training, waaraan de studenten moeten deelnemen. Daarna volgt een halve dag praktijktraining met slechts 8 studenten per groep waardoor iedereen veilig kan deelnemen, met de gepaste 1,5 meter afstand van elkaar. Ook worden er mondkapjes en handschoenen ter beschikking gesteld. De praktijktrainingen worden in de ochtend, middag en avond gegeven.

Wij zullen komende dagen alle studenten verder informeren over onze maatregelen.

Uiteraard zijn wij beschikbaar voor al uw vragen:
Via de e-mail: backoffice@automotiveacademy.nl 
Of via onderstaande telefoonnummers:

Regio Noord:  Bas Plekker
Remco van Beek
06-15826579
06-53673049
Regio Zuid: Tjebbe Nijpels
Vincent Blijlevens
06-13172520
06-12156188

Wilt u tot deze tijd kunnen werken aan uw ontwikkeling? Dat kan nu online met de 3 online trainingen die wij voor u hebben samengesteld. Bekijk het aanbod hier.

Wij hopen u snel weer te zien op onze trainingslocaties!

Sluiten

Zo werkt het commerciële opleidingsplan.

In drie jaar tijd, 4 dagen per jaar wordt jij dé commerciële expert in jouw bedrijf. De kosten voor het opleidinsplan bedragen € 1.495,- per jaar.

Je ontvangt een persoonlijke login voor jouw omgeving.

Je wordt ingepland op jouw voorkeurlocatie en ontvangt hier automatisch bericht van.

Volledig programma van drie jaar met vier trainingsdagen per jaar.

Focus op het opbouwen en onderhouden van klantrelaties, verbeteren van processen en het afsluiten van orders.

Naast theorie krijg je praktijktips mee, die je de volgende dag direct in de praktijk kunt toepassen.

Na het volgen van deze opleiding ben jij dé commerciële expert in jouw bedrijf.

Het commerciële opleidingsplan in anderhalve minuut.

Marieke vertelt je in anderhalve minuut alles wat je moet weten over het commerciële opleidingsplan.

In drie jaar dé commerciéle expert

Commerciële mensen zijn net zo belangrijk in het garagebedrijf als de monteurs. Maar het aanleren van de juiste commerciële vaardigheden kan best lastig zijn. Daarom heeft Automotive Academy een opleidingsplan ontwikkeld voor iedereen in de automotive branche. Na het volgen van dit driejarige opleidingsplan ben jij dé expert op het gebied van het opbouwen en onderhouden van klantrelaties, het verbeteren van bedrijfsprocessen, het afsluiten van orders en nog veel meer commerciële werkzaamheden.

Inhoud van de opleiding

Tijdens het Commerciële opleidingsplan komen er verschillende belangrijke onderdelen aan bod die je helpen bij het verbeteren van je commerciële vaardigheden. Zo leer je tijdens het opleidingsplan onder andere:

  • De communicatie met jouw klanten
  • Klantrelaties aangaan en behouden
  • Verkoopsignalen opvangen
  • Orders eenvoudig en veilig afsluiten
  • Klantgerichte service verlenen
  • Het bieden van 'extra' producten en service

Omzet en rendement door commerciéle vaardigheden

Het primaire doel van de opleiding is het leren van commerciële vaardigheden. Het secundaire doel is resultaat in omzet en rendement. Niet eenmalig, maar met een blijvend effect zodat je voor de langere termijn succesvol blijft. Om dit te bereiken, werken we met herkenbare situaties uit de dagelijkse praktijk.

Het programma van het opleidingsplan

Het opleidingsplan bestaat uit een volledig programma van drie jaar met vier trainingsdagen per jaar. Tijdens deze dagen krijg je praktijktips mee, die je de volgende dag direct in de praktijk kunt toepassen. Resultaat én rendement.

Start vandaag

Inschrijven

De ontwikkelingen gaan steeds sneller. Het is nu echt aanhaken of afhaken. Trainen en opleiden moet, want de brug moet vol. Je moet aanhaken. Je moet bijblijven. Je moet opschakelen.

Schrijf je nu in
Bel ons

088 00 44 123

Heb je nog vragen? Aarzel niet en bel ons.
Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

Contactformulier