AC001 Technisch opleidingsplan

Klaar voor de nieuwe klant

De automotive sector ontwikkelt zich in razendsnel tempo. Door nieuwe ontwikkelingen kan het soms best lastig zijn de ‘nieuwe klant’ te helpen. Maar de brug moet vol blijven en de handel mag niet weglopen. Het volgen van een opleiding is een goede manier om als automonteur bij te blijven en klaar te staan voor de nieuwe klant. Met een technisch opleidingsplan weet je bovendien zeker dat de trainingen aansluiten op jouw niveau.


Wil jij deze opleiding volgen?

meld je aan en stroom in

Met de niveautoets bepalen we een op maat gemaakt opleidingsplan.


Inhoud

Een opleidingsplan op maat

Bij Automotive Academy ben je aan het juiste adres voor een technisch opleidingsplan op maat. Met een niveautoets meten we jouw huidige kennisniveau en weten we precies welke trainingen bij jou passen. Na het voltooien van deze toets wordt een persoonlijk opleidingsplan opgesteld met een overzicht van de behaalde competenties en de te volgen trainingen. Zo herhaal je nooit onnodig al aanwezige kennis en word je continu uitgedaagd.

Doel

De trainingen van het technisch opleidingsplan

De trainingen van het technisch opleidingsplan bestaan uit een online training als voorstudie en een praktijkdag. Dit krijg je vier keer per jaar, dus vier keer per jaar een online training gevolgd door een praktijkdag.

Tijdens de praktijkdag worden met auto’s en diagnoseapparatuur diverse opdrachten uitgevoerd. De trainingen uit het opleidingsplan worden afgesloten met een online toets. Wordt deze behaald met een voldoende? Dan ontvang je als deelnemer een certificaat.

€ 1.195 /jr
  • Trainingscentrum
  • 4 online trainingen en 4 praktijk dagen per jaar (middag & avond)
  • Autotechnici op niveau 1, 2 en/of 5 jaar relevante praktijkervaring
  • Technisch opleidingsplan