Door een steeds grotere vraag naar opleidingen binnen de automotive branche, breidt Automotive Academy per 1 juli aanstaande haar trainingscentrums uit met een nieuwe vestiging op de Automotive Campus in Helmond. Dit wordt de zevende locatie voor het opleidingsinstituut en is gevestigd in het bestaande pand van Innovam.

 

Het bestaande Innovam pand is een logische plaats voor deze nieuwe vestiging. Niet alleen door de nauwe samenwerkingen tussen Automotive Academy, AutoNiveau en Innovam. De Automotive Campus is namelijk ook de nationale en internationale hotspot, ontmoetingsplek en vestigingslocatie op het gebied van automotive. Deze locatie sluit daarom helemaal aan bij het doel en de van Automotive Academy; het autobedrijf klaar stomen voor de toekomst. “Nieuwe technieken zijn er al en verschijnen de komende jaren in de werkplaats van het universele kanaal.”, stelt Guido Touber, Sales Manager van Automotive Academy.

 

“We merken dat er steeds meer vraag naar opleiding en ondersteuning is” aldus Touber. “Dit komt onder andere omdat elektronica een steeds grotere rol speelt in de werkzaamheden. Zowel het uitlezen van foutcodes, signalen en componenten herkennen als het volgen van de juiste protocollen is van cruciaal belang om het huidige wagenpark op de juiste manier te onderhouden.” Door de intensieve samenwerking met AutoNiveau en Innovam maakt Automotive Academy het mogelijk voor het autobedrijf om te gaan met deze nieuwe technieken.

 

Met nu zeven locaties in Nederland heeft  Automotive Academy een landelijke dekking en kan het bedrijf zichzelf met recht het grootste onafhankelijke opleidingsinstituut van Nederland noemen. Automotive Academy is in 2015 opgericht door Sator Holding, met als doel om monteurs klaar te stomen voor de technieken van morgen. De Academy biedt in samenwerking met AutoNiveau en Innovam diverse opleidingstrajecten aan, specifiek samengesteld voor de individuele technicus en ondernemer. Naast opleidingen biedt het bedrijf ook technische ondersteuning met een telefonische helpdesk, unieke hulp op afstand en praktische diagnosehulp op locatie in Amsterdam.


Deel deze pagina met je netwerk!