Deel deze pagina met je netwerk:

Waarom een opleiding automonteur voor volwassenen ook interessant is voor jou!

Waar het vroeger nog eenvoudig was om als automonteur aan werk te komen zonder diploma of werkervaring, is dat tegenwoordig wel anders. De meeste autobedrijven en garages vragen meerdere jaren werkervaring én een afgeronde opleiding tot automonteur. Daarnaast wordt er vaak om specifieke kennis gevraagd, zoals een APK-diploma of kennis van de nieuwste computersystemen. Hier kunnen de meeste automonteurs van nu niet aan voldoen. Om toch een goede positie in de arbeidsmarkt te behouden, is het belangrijk dat je jezelf als automonteur blijft ontwikkelen. Het volgen van een opleiding automonteur voor volwassenen kan een oplossing zijn. Benieuwd wat dit inhoudt? Dat lees je in deze blog.

Technisch opleidingsplan

  • 4 online trainingen en 4 praktijk dagen per jaar
AC001 € 1.195

Hybride en Elektrische Auto 2.0

  • 1.5 uur online/ 1 dag praktijk
AC573 € 1.195

Speel in op nieuwe ontwikkelingen

Het opdoen van nieuwe kennis is op dit moment belangrijker dan ooit. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Neem bijvoorbeeld de nieuwe technieken op het gebied van computersystemen. Of de ontwikkeling van de hoogspanningstechnologie voor hybride voertuigen. Allemaal recente ontwikkelingen die specialistische kennis vereisen, waardoor je als automonteur niet kunt achterblijven en wel nieuwe kennis moet opdoen.

Verstevig je positie in de arbeidsmarkt

Zoals eerder al genoemd, vragen steeds meer autobedrijven en garages mensen met meerdere jaren ervaring en een afgeronde opleiding tot automonteur. Daarnaast is specifieke kennis vaak een pré. Door een opleiding automonteur voor volwassenen te volgen, speel je hier handig op in. Breid jouw huidige kennis uit met een specifieke training of workshop.

Welke opleiding automonteur voor volwassenen?

Ben je op zoek naar een opleiding automonteur voor volwassenen? Dan kun je kiezen uit verschillende opleidingen, workshops en trainingen. Een groot voordeel van een opleidingsplan zijn de verschillende niveaus. Zo is er altijd een opleidingsplan dat perfect op jouw niveau aansluit. Een workshop of training duurt meestal maar een aantal uur en is dus perfect te combineren met een baan.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een opleiding automonteur voor volwassenen? Bekijk dan het complete aanbod of neem contact met ons op via 088 00 44 123 of backoffice@automotiveacademy.nl.

Deel deze pagina met je netwerk!