Als autobedrijf wil je natuurlijk op professioneel niveau onderhoud, diagnoses en reparaties kunnen aanbieden en uitvoeren. De juiste onderdelen en gereedschappen zijn dan onmisbaar en specifieke technische kennis is vereist. Bijvoorbeeld voor het stellen van diagnoses en het uitvoeren van reparaties aan stuursystemen.

 

Door niet of gebrekkig te spoelen, is de kans op herhaalreparaties erg groot. Zorg dat je over de juiste kennis beschikt en verklein de kans onnodige extra werkplaatsuren. Hoe? Dat lees je in deze blog.

 

Goed spoelen cruciaal

Herhaalreparaties aan stuursystemen komt vaak voor. Dit komt doordat er niet, foutief of gebrekkig gespoeld wordt. Natuurlijk wil je als garagehouder herhaalreparaties aan auto’s zoveel mogelijk voorkomen. Je verliest namelijk niet alleen kostbare werkplaatsuren, maar krijgt ook te maken met ontevreden klanten. Genoeg redenen om dit onderwerp nader te bestuderen. Goed opgeleide monteurs maken het verschil! 

 

Workshop Stuursystemen

Het onderhouden of repareren van stuursystemen is door de jaren heen steeds lastiger geworden. Zo moeten bepaalde onderdelen tegenwoordig ingelezen worden en moet er soms zelfs een software-update aan de auto uitgevoerd worden. Hiervoor heb je naast specifieke kennis ook de juiste apparatuur nodig. Hier leer je alles over in onze Workshop Pass-Thru en werkplaatsinformatie.

 

Tijdens de Workshop Stuursystemen besteden we onder andere aandacht aan de opbouw en werking van (elektro)hydraulische en elektrische stuurbekrachtiging, bespreken we de aandachtspunten bij onderhoud en reparatie en doorlopen we de procedure van het spoelen. Natuurlijk krijg je van ons ook een aantal praktische tips mee voor een snelle, correcte diagnose en reparatie aan moderne stuursystemen.

 

Benieuwd naar de precieze inhoud van de Workshop Stuursystemen? Bekijk dan de workshop op onze website en meld je gelijk aan voor een workshop bij jou in de buurt!


Deel deze pagina met je netwerk!