Trainingen worden hervat

Het kabinet heeft woensdagavond 6 mei besloten om ons land deels van het slot te halen. Veel activiteiten mogen de komende weken weer worden hervat. Dit betekent dat wij onze trainingen vanaf 18 mei weer kunnen hervatten met gepaste maatregelen. Het maximaal aantal toegestane deelnemers per evenement is op dit moment 10, dit betekent dat wij nog niet op de gebruikelijke wijze training kunnen geven voor 12 deelnemers. Dit brengt een aantal aanpassingen met zich mee.

Hoe gaan wij veilig te werk
De klassikale training wordt gegeven in een VCT (Virtual Classroom Training). Hierbij geeft de trainer een online training, waaraan de studenten moeten deelnemen. Daarna volgt een halve dag praktijktraining met slechts 8 studenten per groep waardoor iedereen veilig kan deelnemen, met de gepaste 1,5 meter afstand van elkaar. Ook worden er mondkapjes en handschoenen ter beschikking gesteld. De praktijktrainingen worden in de ochtend, middag en avond gegeven.

Wij zullen komende dagen alle studenten verder informeren over onze maatregelen.

Uiteraard zijn wij beschikbaar voor al uw vragen:
Via de e-mail: backoffice@automotiveacademy.nl 
Of via onderstaande telefoonnummers:

Regio Noord:  Bas Plekker
Remco van Beek
06-15826579
06-53673049
Regio Zuid: Tjebbe Nijpels
Vincent Blijlevens
06-13172520
06-12156188

Wilt u tot deze tijd kunnen werken aan uw ontwikkeling? Dat kan nu online met de 3 online trainingen die wij voor u hebben samengesteld. Bekijk het aanbod hier.

Wij hopen u snel weer te zien op onze trainingslocaties!

Sluiten

Kennis is als motorolie; die moet je op peil houden. Dat vereist een duidelijk en doorlopend opleidingstraject in plaats van eenmalige trainingen. Een duidelijk uitgestippeld traject op maat voor de deelnemer. Geen onnodige herhaling van lesstof. Alleen zaken leren die er toe doen. Werken met de handen. Aan echte auto’s. In een van onze zes moderne werkplaatsen, elk uitgerust met de beste apparatuur. 100% gericht op de garagepraktijk, 100% gericht op een volle brug. Grip op de zaak vraagt om structuur en duidelijkheid.

Zo maak je stappen met een opleidingstraject

 1. Niveautoets

  Elk opleidingstraject van Automotive Academy begint met een online toets bestaande uit 9 onderwerpen om jouw kennisniveau te bepalen.
 2. Maatwerk programma

  De uitslag van de toets bepaalt jouw persoonlijk opleidingstraject, met de te behalen competenties en de te volgen opleidingen.
 3. E-learning

  Elk opleidingstraject begint met een e-learningmodule; je leert zelf waar en wanneer je wil. Elke e-learningmodule wordt afgesloten met een online toets.
 4. Praktijkdagen

  Na afronding van de e-learning is het tijd voor de praktijk. Per jaar word je in vier praktijkdagen bijgeschoold, exact op jouw niveau en in jouw tempo. Tijdens de praktijktraining werk je met echt auto's.

Wij bieden opleidingsplannen aan op deze niveaus.

Niveau 2
Technicus

Krijg autotechniek in je genen.

We hebben 5 uitdagingen voor je op het niveau technicus

5 trainingen

Niveau 3
Specialist

Schakel op in een specialisme.

We hebben 9 uitdagingen voor je op het niveau specialist

9 trainingen

Niveau 4
Expert

Word een ware expert in je vak.

We hebben 9 uitdagingen voor je op het niveau expert

9 trainingen

Niveau 5
Master

Word de master in jouw garage.

We hebben 5 uitdagingen voor je op het niveau master

5 trainingen

Niveautoets

Bij Automotive Academy ben je aan het juiste adres voor een technisch opleidingsplan op maat. Met een niveautoets meten we jouw huidige kennisniveau en weten we precies welke trainingen bij jou passen. Na het voltooien van deze toets wordt een persoonlijk opleidingsplan opgesteld met een overzicht van de behaalde competenties en de te volgen trainingen. Zo herhaal je nooit onnodig al aanwezige kennis en word je continu uitgedaagd.

Vandaag nog starten met jouw maatwerk opleidingstraject?

Meld je nu aan

Regiomanager

Er is altijd een regiomanager die kan helpen.

"Door de snelle ontwikkelingen in autotechniek is het voor een monteur lastig om bij te blijven. Om op te schakelen zal hij moeten blijven trainen. Trainen betekent klaar zijn voor de toekomst. Dat geldt overigens niet alleen voor de monteurs; daarom bieden wij naast de leertrajecten en diagnosetrainingen ook commerciële en bedrijfsmatige trainingen. En allerlei tools voor een betere bedrijfsvoering binnen een garagebedrijf."

"De markt wordt immers steeds transparanter en ook moet je als ondernemer de juiste weg weten te vinden. Als het ware op de juiste trein springen. Wij helpen de ondernemer de juiste keuzes te maken. Meer rendement uit zijn bedrijf te halen. Dat vergt van de professional een bepaalde drive; je moet echt kennis willen vergaren. Anders haak je af."

Bas Plekker

Regiomanager
Amsterdam