Maatregelen omtrent het Coronavirus

Dinsdag 31 maart kondigde het kabinet aanvullende maatregelen aan om de verspreiding van het Coronavirus te vertragen. Zo werd bekend gemaakt dat o.a. de scholen dicht moeten blijven. De sluiting zal vooralsnog gelden tot en met 28 april 2020.

Daarom zijn wij genoodzaakt om al onze trainingslocaties tot nader order gesloten te houden en de geplande trainingen in deze periode niet door te laten gaan. Wij zijn ons er zeer van bewust dat dit gevolgen heeft op uw planning en trainingsschema. Op dit moment doen wij er alles aan om hier een gepaste oplossing voor te zoeken in de komende periode.

Wij zullen komende dagen alle deelnemers verder informeren over onze maatregelen.

Uiteraard zijn wij beschikbaar voor al uw vragen:
Via de e-mail: backoffice@automotiveacademy.nl 
Of via onderstaande telefoonnummers:

Regio Noord:  Bas Plekker
Remco van Beek
06-15826579
06-53673049
Regio Zuid: Tjebbe Nijpels
Vincent Blijlevens
06-13172520
06-12156188

Namens Team Automotive Academy hopen wij u in goede gezondheid op korte termijn weer te kunnen ontvangen.

Sluiten

JACK

Steeds meer garage leerbedrijven ontdekken JACK – de unieke, online leermeester. Op JACK staan meer dan 200 instructievideo’s die mbo leerlingen helpen sneller zelfstandig aan de slag te gaan in de werkplaats. Maar ook voor de doorgewinterde monteur is zo'n video wel eens handig. Via de instructievideo’s krijg je stap voor stap een duidelijke uitleg over de inhoud van verschillende beroepstaken.

Dat wisselt van het vervangen van een distributieriem of het opsporen van elektrische storingen tot het werken met een schuifmaat en het onderhouden van luchtremsystemen. JACK is perfect voor leerlingen en leermeesters. 

Meer informatie vind je hier.

1 maand gratis

Via JACK mailt de leermeester de leerling eenvoudig welke instructievideo’s hij moet bekijken als huiswerk. Dit scheelt instructietijd. In JACK zit ook een bijbehorend opleidingsplan. Daarin staan de video’s op volgorde van logisch leren. Geheel van het begin van het schooljaar tot aan het eindexamen. Geïnteresseerd? Probeer JACK 1 maand gratis! En bevalt JACK? Neem dan een abonnement voor slechts € 99,00 per jaar.

Vragen of opmerkingen?

Verzenden

 

Automotive expertise.
Handige tools voor ieder garagebedrijf.

Automotive Techline

Hotline voor al jouw werkplaatsvragen

Remote Diagnostics

De oplossing voor uitlezing op afstand

APKexperts.nl

Forum voor APK-keurmeesters

JACK

De unieke, online leermeester

WESP

Vergelijk met duizenden collega's

RI&E

Verklein de kans op een ongeval

Bedrijf op Orde

Werkprocessen slimmer inrichten

Loopbaancoaching

Plan jouw loopbaan