JACK

Steeds meer garage leerbedrijven ontdekken JACK – de unieke, online leermeester. Op JACK staan meer dan 200 instructievideo’s die mbo leerlingen helpen sneller zelfstandig aan de slag te gaan in de werkplaats. Maar ook voor de doorgewinterde monteur is zo'n video wel eens handig. Via de instructievideo’s krijg je stap voor stap een duidelijke uitleg over de inhoud van verschillende beroepstaken.

Dat wisselt van het vervangen van een distributieriem of het opsporen van elektrische storingen tot het werken met een schuifmaat en het onderhouden van luchtremsystemen. JACK is perfect voor leerlingen en leermeesters. 

Meer informatie vind je hier.

1 maand gratis

Via JACK mailt de leermeester de leerling eenvoudig welke instructievideo’s hij moet bekijken als huiswerk. Dit scheelt instructietijd. In JACK zit ook een bijbehorend opleidingsplan. Daarin staan de video’s op volgorde van logisch leren. Geheel van het begin van het schooljaar tot aan het eindexamen. Geïnteresseerd? Probeer JACK 1 maand gratis! En bevalt JACK? Neem dan een abonnement voor slechts € 99,00 per jaar.

Vragen of opmerkingen?

Verzenden

 

Automotive expertise.
Handige tools voor ieder garagebedrijf.

Automotive Techline

Hotline voor al jouw werkplaatsvragen

Remote Diagnostics

De oplossing voor uitlezing op afstand

APKexperts.nl

Forum voor APK-keurmeesters

JACK

De unieke, online leermeester

WESP

Vergelijk met duizenden collega's

RI&E

Verklein de kans op een ongeval

Bedrijf op Orde

Werkprocessen slimmer inrichten

Loopbaancoaching

Plan jouw loopbaan