Maatregelen omtrent het Coronavirus

Dinsdag 31 maart kondigde het kabinet aanvullende maatregelen aan om de verspreiding van het Coronavirus te vertragen. Zo werd bekend gemaakt dat o.a. de scholen dicht moeten blijven. De sluiting zal vooralsnog gelden tot en met 28 april 2020.

Daarom zijn wij genoodzaakt om al onze trainingslocaties tot nader order gesloten te houden en de geplande trainingen in deze periode niet door te laten gaan. Wij zijn ons er zeer van bewust dat dit gevolgen heeft op uw planning en trainingsschema. Op dit moment doen wij er alles aan om hier een gepaste oplossing voor te zoeken in de komende periode.

Wij zullen komende dagen alle deelnemers verder informeren over onze maatregelen.

Uiteraard zijn wij beschikbaar voor al uw vragen:
Via de e-mail: backoffice@automotiveacademy.nl 
Of via onderstaande telefoonnummers:

Regio Noord:  Bas Plekker
Remco van Beek
06-15826579
06-53673049
Regio Zuid: Tjebbe Nijpels
Vincent Blijlevens
06-13172520
06-12156188

Namens Team Automotive Academy hopen wij u in goede gezondheid op korte termijn weer te kunnen ontvangen.

Sluiten

WESP

Meer rendement en grip op het autobedrijf, dat is het uitgangspunt van Automotive Academy. Meer grip op de prestaties van jouw werkplaats. Automotive Academy heeft in dat kader een unieke samenwerking met WESP, de Werkplaats Service Provider. Koppel WESP aan jouw automatiseringspakket en je ziet in één oogopslag wat de verbeterpunten zijn. Waar meer grip en rendement te behalen is. Wekelijks ontvang je een rapport waarin de belangrijkste informatie staat. Geen saaie cijferverslagen, maar een praktische presentatie van de prestaties in de achterliggende week. Een prima basis om wekelijks de monteurs bij te sturen. Om meer grip te krijgen op het bedrijf.

WESP levert bruikbare stuurinformatie als tegenhanger van het traditionele ‘onderbuikgevoel’. Je stuurt jouw bedrijf aan op basis van keiharde data. Je neemt de juiste beslissingen en ziet hoe collega’s het doen. Wordt een garagehouder dan opeens een ‘big data’ analist? Uiteraard niet. Automotive Academy helpt jou aanhaken. Helpt jou de wekelijkse WESP-resultaten interpreteren. En helpt jou daar je voordeel mee te doen. 

Bruikbare stuurinformatie

Automotive Academy gaat dan ook niet alleen over trainen. Het gaat over het vullen van de brug. Over nooit meer ‘nee’ verkopen. Over geen handel meer uit de garage laten rijden. Automotive Academy gaat over aanhaken, bijblijven en opschakelen. Onafhankelijk is niet alleen.

Vragen of opmerkingen?

Verzenden

 

Automotive expertise.
Handige tools voor ieder garagebedrijf.

Automotive Techline

Hotline voor al jouw werkplaatsvragen

Remote Diagnostics

De oplossing voor uitlezing op afstand

APKexperts.nl

Forum voor APK-keurmeesters

JACK

De unieke, online leermeester

WESP

Vergelijk met duizenden collega's

RI&E

Verklein de kans op een ongeval

Bedrijf op Orde

Werkprocessen slimmer inrichten

Loopbaancoaching

Plan jouw loopbaan