"Door de snelle ontwikkelingen in autotechniek is het voor een monteur lastig om bij te blijven. Om op te schakelen zal hij moeten blijven trainen. Trainen betekent klaar zijn voor de toekomst. Dat geldt overigens niet alleen voor de monteurs; daarom bieden wij naast de leertrajecten en diagnosetrainingen ook commerciële en bedrijfsmatige trainingen. En allerlei tools voor een betere bedrijfsvoering binnen een garagebedrijf."

"De markt wordt immers steeds transparanter en ook moet je als ondernemer de juiste weg weten te vinden. Als het ware op de juiste trein springen. Wij helpen de ondernemer de juiste keuzes te maken. Meer rendement uit zijn bedrijf te halen. Dat vergt van de professional een bepaalde drive; je moet echt kennis willen vergaren. Anders haak je af."

Uw contactpersoon

1 loket voor het totale pakket

Jochen van Egmond

Regiomanager Amsterdam

Locatie

Amsterdam
Berchvliet 18
1046 CA Amsterdam

Met de auto Met het OV
18.12.2018

Motormanagement Benzine Regelstrategieën

Amsterdam

De motormanagementsystemen zoals deze vandaag de dag in voertuigen zijn gemonteerd, hebben naast de emissie systemen ook steeds meer systemen voor het verbeteren van de motorprestatie. Door al deze technieken zijn er steeds meer regelingen opgenomen in de motorregeleenheid en wordt diagnose stellen steeds lastiger. In de praktijkopleiding worden deze verschillende systemen en regelingen diepgaand behandeld, waardoor er tijdens het diagnosticeren efficiënter naar een oplossing kan worden gewerkt.

Lees meer
19.12.2018

Klantgerichte communicatie

Amsterdam

Je hoeft als Commerciële Aftersales medewerker geen 'harde' sales vaardigheden aan te leren, maar de focus wordt juist gelegd op het bouwen aan een klantrelatie. Op deze manier krijgt de klant meer vertrouwen in jouw adviezen en kun jij ook vanzelf meer producten en service verlenen. Dit zorgt voor een hogere omzet en jij kunt je met jouw organisatie onderscheiden van de concurrentie. Deze training staat in het teken van klantgerichte communicatie. Door een goede relatie met jouw klanten op te bouwen kun je meer rendement behalen bij je bestaande klanten.

Lees meer
Meer actueel ...