"Ik vind het mooi dat we onze cursisten zo’n breed pakket kunnen aanbieden. Natuurlijk zijn wij van mening dat een meerjarig leertraject het beste voor iedere cursist is. Maar even snel kennis bijspijkeren met een diagnosetraining kan natuurlijk ook erg nuttig zijn. En wat dacht je van al die nuttige cursussen die we bieden op het gebied van verkoop en management? Tel daar die handige tools van Innovam bij op, zoals JACK of Bedrijf op Orde. En WESP!"

"Wij kunnen natuurlijk nooit op de stoel van onze klanten gaan zitten, ze moeten het zelf doen. Maar als je dit arsenaal aan kennis binnen handbereik hebt, dan moet dat je toch een enorme boost geven in de harde strijd die er nu in de markt is. Onderschat het belang van kennis niet, in die strijd. Die kennis, die is nu dus gewoon via één deur beschikbaar. Mijn voordeur."

Uw contactpersoon

1 loket voor het totale pakket

Marcel Moonen

Regiomanager Hoensbroek

Locatie

Hoensbroek
De Koumen 38
6433 KD Hoensbroek

Met de auto Met het OV
18.10.2018

CAN-bus en Datanetwerken Aandrijving

Hoensbroek

Rond de millenniumwisseling heeft de CAN-bus (Controller Area Network) technologie binnen de automotive branche serieus zijn intrede gedaan en het is nu bijna niet meer weg te denken in de huidige voertuigen. Deze techniek brengt veel voordelen, maar ook nadelen met zich mee. De nadelen zijn voornamelijk merkbaar voor de technici die aan deze systemen moeten werken. Vooral het diagnosticeren van deze systemen vraagt een andere werkwijze dan de conventionele elektrische systemen. Voor het stellen van diagnose zijn onder meer systeemkennis en systeeminzicht nodig. In de opleiding “CAN-bus en datanetwerken 1” zullen verschillende bus-systemen behandeld worden. De theorie wordt ondersteund met praktische opdrachten.

Lees meer
22.10.2018

Motormanagement Benzine Regelstrategieën

Hoensbroek

De motormanagementsystemen zoals deze vandaag de dag in voertuigen zijn gemonteerd, hebben naast de emissie systemen ook steeds meer systemen voor het verbeteren van de motorprestatie. Door al deze technieken zijn er steeds meer regelingen opgenomen in de motorregeleenheid en wordt diagnose stellen steeds lastiger. In de praktijkopleiding worden deze verschillende systemen en regelingen diepgaand behandeld, waardoor er tijdens het diagnosticeren efficiënter naar een oplossing kan worden gewerkt.

Lees meer
Meer actueel ...