"Ik weet heus wel dat een reclamebureau al die kreten verzonnen heeft. ‘Je moet aanhaken.’ ‘Je moet bijblijven.’ ‘Houd je brug vol.’ Toch is dat wel precies waar het om draait. Wij zijn dit allemaal niet begonnen, omdat we zo graag schooltje wilden spelen. Wij weten dondersgoed hoe het er in de markt aan toe gaat en we zijn oprecht begaan met onze klanten. Want het is gewoon knokken. Zorgen dat de handel op jouw brug blijft."

"Daarom ben ik ook erg blij met de trainingen die wij bieden. Wij dragen kennis over waarmee onze klanten daadwerkelijk de handel op hun brug houden. Ze hoeven werk niet meer weg te brengen naar zogenaamde specialisten. Wij maken van hen juist specialisten. Onderschat dat aspect van opleiden niet. Het gaat gewoon om knalharde handel. En dan slaan die reclamejongens de plank helemaal niet mis met ‘houd je brug vol.’ Toch?"

Uw contactpersoon

1 loket voor het totale pakket

Marieke van Bers

Regiomanager Naaldwijk

Locatie

Naaldwijk
Verspycklaan 73
2671 CS Naaldwijk

Met de auto Met het OV
31.10.2018

Brembo Remmen Expert

Naaldwijk

Remsystemen zijn in de loop der jaren complexer geworden en krijgen meer te verduren. De elektrisch bediende handrem is inmiddels gemeengoed geworden en zaken als anti blokkeer-, tractie- en stabiliteitscontrolesystemen vragen om extra kennis. Wil je als autobedrijf een professionele remservice kunnen bieden dan is, naast de juiste onderdelen en gereedschappen, technische kennis een must. In samenwerking met de gerenommeerde leverancier Brembo bieden wij u mogelijkheid om de remsysteemtraining te volgen. Deze training wordt bij één van de vestigingen van Automotive Academy gegeven. De training bestaat uit een theoriegedeelte en wordt afgesloten met een examen.

Lees meer
07.11.2018

Motormanagement Benzine Regelstrategieën

Naaldwijk

De motormanagementsystemen zoals deze vandaag de dag in voertuigen zijn gemonteerd, hebben naast de emissie systemen ook steeds meer systemen voor het verbeteren van de motorprestatie. Door al deze technieken zijn er steeds meer regelingen opgenomen in de motorregeleenheid en wordt diagnose stellen steeds lastiger. In de praktijkopleiding worden deze verschillende systemen en regelingen diepgaand behandeld, waardoor er tijdens het diagnosticeren efficiënter naar een oplossing kan worden gewerkt.

Lees meer
Meer actueel ...