"Ik vind het prachtig om te zien. Van die jonge honden, die echt een vak willen leren. Je hoort ‘ouderen’ nog wel eens zeuren over de jeugd van tegenwoordig, maar als je de gedrevenheid ziet van jonge monteurs die wij op de Academy krijgen – die jongens willen echt vooruit. Dat vind ik mooi. Je ziet mensen zich ontwikkelen. Dat is ook het mooie van onze aanpak, met leertrajecten."

"Het is niet lukraak hier en daar wat kennis bijschaven; we leiden mensen echt op tot vaklui. In een slim uitgedokterd traject. Dat vind ik altijd een leuke puzzel, een stuk maatwerk voor iedere cursist. Ook daar merk je dan weer die gedrevenheid, want ze willen met mij meedenken over het traject. Het is voor hen geen ‘moetje’, ze willen echt ontwikkelen."

Uw contactpersoon

1 loket voor het totale pakket

Remco van Beek

Regiomanager Zwolle

Locatie

Zwolle
Eiffelstraat 7
8013 RT Zwolle

Met de auto Met het OV
08.01.2019

Klantgericht Presenteren

Zwolle

In deze training leer je jouw producten te vertalen naar klantvoordelen en aan te bieden naar de behoefte van de klant. Hierdoor leer je extra service te verlenen en daarmee extra te verkopen.

Lees meer
14.01.2019

Toepassen Diagnosegereedschap en Werkplaats documentatie

Zwolle

<p>Voertuiginformatie en diagnosetesters zijn onmisbaar in het huidige garagebedrijf. Zowel voor het uitvoeren van onderhoud als het stellen van diagnose is merkenkennis en een diagnosetester noodzakelijk. Tijdens de opleiding wordt het ESI[tronic] 2.0 pakket en de diagnosetool Bosch KTS 570 gebruikt. Deze diagnosetester maakt het mogelijk voertuigdata uit te lezen, opgeslagen storingscodes te wissen en voertuiginstellingen/configuraties te wijzigen. In de opleiding “Toepassen diagnosegereedschap en werkplaatsdocumentatie” wordt het toepassen van de diagnosetester en werkplaatsdocumentatie in praktijkgerichte opdrachten behandeld.</p>

Lees meer
Meer actueel ...