Over deze workshop


Met Pass-Thru coaching on the job haal je één van onze specialisten in huis. Coaching on the job is de manier om verder te komen op het gebied van OE data en Pass-Thru. Onze specialist kan bij jou in de werkplaats demonstreren wat Pass-Thru inhoudt en hoe het in zijn werkt gaat of verdieping geven in een systeem dat al in de werkplaats aanwezig is. Coaching on the job is daarmee dé oplossing voor bedrijven die zich willen verdiepen in de kansen en mogelijkheden van Pass-Thru of bedrijven die graag meer uit hun huidige Pass-Thru oplossing willen halen.

Inhoud


- Na de bestelling neemt één van onze specialisten contact op om de inhoud verder af te stemmen - In overleg wordt een afspraak gepland van 9:00 tot 12:00 of van 13:00 tot 16:00 - Wij zorgen voor de benodigde materialen voor de demonstratie of uitleg, het bedrijf zorgt voor een voertuig - Voor het beste leereffect bestaat een groep uit maximaal 3 deelnemers

Doel


Na het volgen van de training en de praktijk is de cursist in staat om de juiste informatie en tools in te zetten om succesvol software updates van een ECU uit te voeren.
  • Automotive Academy
  • WS0007
Pass-Thru coaching on the job
  • Autotechnici niveau 2
  • Ochtend of middag
  • Workshop

Locations