Trainingen worden hervat

Het kabinet heeft woensdagavond 6 mei besloten om ons land deels van het slot te halen. Veel activiteiten mogen de komende weken weer worden hervat. Dit betekent dat wij onze trainingen vanaf 18 mei weer kunnen hervatten met gepaste maatregelen. Het maximaal aantal toegestane deelnemers per evenement is op dit moment 10, dit betekent dat wij nog niet op de gebruikelijke wijze training kunnen geven voor 12 deelnemers. Dit brengt een aantal aanpassingen met zich mee.

Hoe gaan wij veilig te werk
De klassikale training wordt gegeven in een VCT (Virtual Classroom Training). Hierbij geeft de trainer een online training, waaraan de studenten moeten deelnemen. Daarna volgt een halve dag praktijktraining met slechts 8 studenten per groep waardoor iedereen veilig kan deelnemen, met de gepaste 1,5 meter afstand van elkaar. Ook worden er mondkapjes en handschoenen ter beschikking gesteld. De praktijktrainingen worden in de ochtend, middag en avond gegeven.

Wij zullen komende dagen alle studenten verder informeren over onze maatregelen.

Uiteraard zijn wij beschikbaar voor al uw vragen:
Via de e-mail: backoffice@automotiveacademy.nl 
Of via onderstaande telefoonnummers:

Regio Noord:  Bas Plekker
Remco van Beek
06-15826579
06-53673049
Regio Zuid: Tjebbe Nijpels
Vincent Blijlevens
06-13172520
06-12156188

Wilt u tot deze tijd kunnen werken aan uw ontwikkeling? Dat kan nu online met de 3 online trainingen die wij voor u hebben samengesteld. Bekijk het aanbod hier.

Wij hopen u snel weer te zien op onze trainingslocaties!

Sluiten

Online training

Wil je in deze tijd kunnen werken aan je ontwikkeling? Dat kan nu online met de 3 online trainingen die wij voor jou hebben samengesteld. Daarnaast ontvang je in de week van 27 april van OOMT een voucher voor een online training t.w.v. € 100,-. Dat betekent dat jij helemaal gratis een online training naar keuze kan volgen. Je kan kiezen tussen de volgende 3 online trainingen.

Service Adviseur EV & hybride voertuigen basis + NEN9140

Met deze combinatie van twee online trainingen is de Service Adviseur en/of Chef Werkplaats direct op de hoogte van de opbouw van een volledig elektrische auto en hybride varianten. Daarnaast wordt in de training een update gegeven van de nieuwe NEN9140 regelgeving, hiermee heeft de EV-werkverantwoordelijke mee te maken. Er zijn formulieren beschikbaar om dit vast te leggen binnen het bedrijf.

Energiemanagement en Start/Stop + NEN9140

In deze twee online trainingen voor technici, leren deelnemers de werking en diagnose stellen aan moderne Start/Stop systemen en overige energieregelingen in de auto. 
Daarnaast wordt in de training een update gegeven van de nieuwe NEN9140 regelgeving, er zijn formulieren beschikbaar om de werkprocedures binnen het bedrijf vast te leggen.

Stuursystemen + NEN9140

Met deze combinatie van twee online trainingen voor technici, leren deelnemers de opbouw en werking van hydraulische, elektrisch-hydraulisch en elektrische stuurbekrachtiging kennen, om hierna efficiënt de juiste diagnose te kunnen stellen. Tevens worden praktische tips gegeven voor het juiste reparatieadvies aan de klant.
Daarnaast wordt in de training een update gegeven van de nieuwe NEN9140 regelgeving, er zijn formulieren beschikbaar om de werkprocedures binnen het bedrijf vast te leggen.

OOMT voucheractie online leren t.w.v. € 100,-

Stichting OOMT, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf, stimuleert het ontwikkelen en opleiden van medewerkers en bedrijven. OOMT wil jouw ontwikkeling en die van het bedrijf, ook in deze tijd waarin klassikale trainingen niet mogelijk zijn, graag stimuleren.

Hiervoor kan je een OOMT voucher(code) aanvragen en bij Automotive Academy besteden. 

Stap 1: Vraag op de site van OOMT een vouchercode aan, deze wordt vervolgens per mail verstrekt.
Stap 2: Vul via onderstaande link uw gegevens in op de website van AutoNiveau. 
Stap 3: Selecteer een online training en vul uw OOMT vouchercode in.