Maatregelen omtrent het Coronavirus

Dinsdag 31 maart kondigde het kabinet aanvullende maatregelen aan om de verspreiding van het Coronavirus te vertragen. Zo werd bekend gemaakt dat o.a. de scholen dicht moeten blijven. De sluiting zal vooralsnog gelden tot en met 28 april 2020.

Daarom zijn wij genoodzaakt om al onze trainingslocaties tot nader order gesloten te houden en de geplande trainingen in deze periode niet door te laten gaan. Wij zijn ons er zeer van bewust dat dit gevolgen heeft op uw planning en trainingsschema. Op dit moment doen wij er alles aan om hier een gepaste oplossing voor te zoeken in de komende periode.

Wij zullen komende dagen alle deelnemers verder informeren over onze maatregelen.

Uiteraard zijn wij beschikbaar voor al uw vragen:
Via de e-mail: backoffice@automotiveacademy.nl 
Of via onderstaande telefoonnummers:

Regio Noord:  Bas Plekker
Remco van Beek
06-15826579
06-53673049
Regio Zuid: Tjebbe Nijpels
Vincent Blijlevens
06-13172520
06-12156188

Namens Team Automotive Academy hopen wij u in goede gezondheid op korte termijn weer te kunnen ontvangen.

Sluiten

Het opleidingsplan uitgelegd in 6 stappen.

Met een niveautoets meten we jouw huidige kennisniveau en weten we precies welke trainingen bij jou passen. Na het voltooien van deze toets wordt een persoonlijk opleidingsplan opgesteld met een overzicht van de te volgen trainingen. Je traint 4 keer per jaar op jouw voorkeurslocatie. De kosten voor het opleidinsplan bedragen € 1.260,- per jaar.

Je ontvangt een persoonlijke login voor de online niveautoets.

Je score van de toets bepaalt jouw op maat gemaakt opleidingsplan.

We plannen je in op jouw voorkeurlocatie en sturen je automatisch een bericht.

Je start met een e-learning module en volgt 4 praktijk trainingen in een jaar tijd.

Tijdens de praktijk training oefen je altijd onder begeleiding op echte auto's.

Je bent geslaagd en krijgt een certificaat voor je compententie-paspoort.

Wij bieden opleidingsplannen aan op deze niveaus.

De uitslag van de toets bepaalt jouw persoonlijk opleidingstraject en het niveau waar je instroomt.

Ontvang exclusief extra ondersteuning.

Wanneer je traint zijn we er ook voor je wanneer je in je garage staat.

Remote diagnostics

De Remote Diagnostic kan een voertuig configureren, coderen en onderdelen programmeren. Zo staan we op afstand toch schouder aan schouder om de klus te klaren.

Lees meer

Techline

De hotline voor alle werkplaatsvragen. Een telefonische helpdesk, bestaande uit een team experts op het gebied van diagnose stellen en technische naslagwerken.

Lees meer

Praktijk diagnose

Je krijgt de mogelijkheid om tegen een vooraf afgesproken tarief de auto bij ons neer te zetten, zodat wij de storing op kunnen sporen als je er zelf echt niet uitkomt.

Het technisch opleidingsplan in 3 minuten.

Jochen vertelt je in drie minuten alles wat je moet weten over het technische opleidingsplan.

Klaar voor de nieuwe klant

De automotive sector ontwikkelt zich in razendsnel tempo. Door nieuwe ontwikkelingen kan het soms best lastig zijn de ‘nieuwe klant’ te helpen. Maar de brug moet vol blijven en de handel mag niet weglopen. Het volgen van een opleiding is een goede manier om als automonteur bij te blijven en klaar te staan voor de nieuwe klant. Met een technisch opleidingsplan weet je bovendien zeker dat de trainingen aansluiten op jouw niveau.

Een opleidingsplan op maat

Bij Automotive Academy ben je aan het juiste adres voor een technisch opleidingsplan op maat. Met een niveautoets meten we jouw huidige kennisniveau en weten we precies welke trainingen bij jou passen. Na het voltooien van deze toets wordt een persoonlijk opleidingsplan opgesteld met een overzicht van de behaalde competenties en de te volgen trainingen. Zo herhaal je nooit onnodig al aanwezige kennis en word je continu uitgedaagd.

De trainingen van het technisch opleidingsplan

De trainingen van het technisch opleidingsplan bestaan uit een online training als voorstudie en een praktijkdag. Dit krijg je vier keer per jaar, dus vier keer per jaar een online training gevolgd door een praktijkdag.

Tijdens de praktijkdag worden met auto’s en diagnoseapparatuur diverse opdrachten uitgevoerd. De trainingen uit het opleidingsplan worden afgesloten met een online toets. Wordt deze behaald met een voldoende? Dan ontvang je als deelnemer een certificaat.

Exclusieve extra's bij het opleidingsplan

Als je bij ons traint helpen we je ook wanneer je aan het werk bent. Zo zijn we er ook voor je wanneer je niet traint.

  • Techline: telefonische helpdesk voor alle technische vragen, hulp bij diagnose, schema’s, etc
  • Ondersteuning bij het gebruik van Remote Diagnostics, uitgebreide dienstverlening op afstand.
  • Praktijk diagnose: de mogelijkheid om tegen een vooraf afgesproken tarief de auto bij ons neer te zetten, zodat wij de storing op kunnen sporen als je er zelf echt niet uitkomt.
Start vandaag

Inschrijven

De ontwikkelingen gaan steeds sneller. Het is nu echt aanhaken of afhaken. Trainen en opleiden moet, want de brug moet vol. Je moet aanhaken. Je moet bijblijven. Je moet opschakelen.

Schrijf je nu in
Bel ons

088 00 44 123

Heb je nog vragen? Aarzel niet en bel ons.
Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

Contactformulier