AdobeStock_306016856.png

TIL JOUW KENNIS NAAR EEN HOGER NIVEAU

Kaar voor nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant.

De automotive sector is constant in beweging en nieuwe technieken volgen elkaar in rap tempo op. Of je nu garagehouder, automonteur, receptionist of serviceadviseur bent; het opdoen van nieuwe kennis is essentieel voor iedereen die werkzaam is in deze branche. En dat is precies waar we bij Automotive Academy naar streven; de automotive branche klaarstomen voor de klant van de toekomst. Hoe? Door als hét onafhankelijke kennisinstituut dat alle automotive kennis van Nederland onder een dak samen te brengen. Om klaar te zijn voor de nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant.

Opleidingen voor de hele automotive branche

Optimaal voorbereid op de toekomst blijf je met een van onze opleidingen. Of je nu garagehouder, automonteur, receptionist of serviceadviseur bent; wij helpen je om voorbereid te zijn én te blijven voor de nieuwe klant.

Manager / Eigenaar

In de snel ontwikkelende automotive sector is het opdoen van nieuwe kennis een must. Ook voor de eigenaar en manager van het garagebedrijf.

Meer informatie

Monteur

Als monteur moet je op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Het opdoen van nieuwe kennis zorgt ervoor dat jij kan blijven klaarstaan voor de nieuwe klant!

Meer informatie

Service adviseur

Wil jij een expert worden in het opbouwen van klantrelaties? Of wil jij de bedrijfsprocessen van de autogarage verbeteren? Bekijk ons aanbod.

Meer informatie

BEN JIJ AL KLAAR VOOR DE NIEUWE KLANT?

Wij helpen je graag bij het bepalen van jouw doelen

Twijfel je nog over het volgen van een opleidingsplan? Onze regiomanager komt graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we niet alleen jouw wensen en behoeften in kaart, maar kijken we ook naar de kansen die nu nog onbenut blijven. Samen maken we een duidelijk plan en stellen we haalbare doelstellingen, zodat jij, jouw medewerkers én jouw bedrijf klaar zijn voor de nieuwe klant.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
Mask Group 21.png

Wij helpen je graag

0
cursisten geholpen
0
aangesloten garages
0
uitgereikte certificaten

Blijf in vorm met onze blogs

Een afwisseling van technische- en commerciële blogs

Benieuwd wat er in de automotive branche speelt? Bekijk onze Techline Cases met de laatste technische problemen of duik in onze commerciële blogs.

#
Techniek 23 November 2023
Mitsubishi Spacestar blijft trillen op onverklaarbare wijze

Een eigenaar van een Mitsubishi Spacestar uit 2015 meldt zich bij de garage met een vreemd geluid en trillingen aan de achterkant van het voertuig. De auto lijkt normaal te functioneren, maar er is duidelijk iets mis. Bij de initiële inspectie is er geen direct zichtbaar probleem met de banden, ophanging of remmen. De monteur gaat systematisch te werk om de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Lees deze blog
#
Techniek 09 November 2023
Met een haperende standkachel kom je als wintersporter van een koude kermis thuis

Van de hybride Volvo XC90 waar een garagehouder over belt, vertoont de verwarming nukken. De ene keer wordt de auto lekker warm, het andere moment doet de kachel niets. De foutcode B15B693 in het aircopaneel duidt op de omschrijving ‘Extra verwarming gedeactiveerd’, maar zover was de garagehouder zelf ook al gekomen. Probleem is dat de storing zich de ene keer wel en de andere keer niet voordoet. En de klant, die op het punt staat om op wintersport te gaan, wil er wel graag warmpjes bij zitten.

Lees deze blog
#
Commercieel 07 November 2023
'Als je alle merken wilt doen, moet je daarvoor ook de kennis in huis hebben'

Mooren Auto in Roelofarendsveen is een echt familiebedrijf. Het begon 35 jaar geleden met een paar mensen en groeide uit tot de moderne en veelzijdige Bosch Car service van vandaag met zo'n 25 medewerkers. En de ontwikkelingen staan niet stil, want binnen in het pand gaat nog flink verbouwd worden. In de ontwikkeling van de eigen medewerkers wordt ook voortdurend geïnvesteerd. Werkplaatschef Stefan van der Hoorn vertelt over hun ervaringen met de opleidingen van Automotive Academy.

Lees deze blog

WIL JE MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLEIDINGEN?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ons team helpt je graag verder!