AdobeStock_306016856.png

TIL JOUW KENNIS NAAR EEN HOGER NIVEAU

Kaar voor nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant.

De automotive sector is constant in beweging en nieuwe technieken volgen elkaar in rap tempo op. Of je nu garagehouder, automonteur, receptionist of serviceadviseur bent; het opdoen van nieuwe kennis is essentieel voor iedereen die werkzaam is in deze branche. En dat is precies waar we bij Automotive Academy naar streven; de automotive branche klaarstomen voor de klant van de toekomst. Hoe? Door als hét onafhankelijke kennisinstituut dat alle automotive kennis van Nederland onder een dak samen te brengen. Om klaar te zijn voor de nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant.

Opleidingen voor de hele automotive branche

Optimaal voorbereid op de toekomst blijf je met een van onze opleidingen. Of je nu garagehouder, automonteur, receptionist of serviceadviseur bent; wij helpen je om voorbereid te zijn én te blijven voor de nieuwe klant.

Manager / Eigenaar

In de snel ontwikkelende automotive sector is het opdoen van nieuwe kennis een must. Ook voor de eigenaar en manager van het garagebedrijf.

Meer informatie

Monteur

Als monteur moet je op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Het opdoen van nieuwe kennis zorgt ervoor dat jij kan blijven klaarstaan voor de nieuwe klant!

Meer informatie

Service adviseur

Wil jij een expert worden in het opbouwen van klantrelaties? Of wil jij de bedrijfsprocessen van de autogarage verbeteren? Bekijk ons aanbod.

Meer informatie

BEN JIJ AL KLAAR VOOR DE NIEUWE KLANT?

Wij helpen je graag bij het bepalen van jouw doelen

Twijfel je nog over het volgen van een opleidingsplan? Onze regiomanager komt graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we niet alleen jouw wensen en behoeften in kaart, maar kijken we ook naar de kansen die nu nog onbenut blijven. Samen maken we een duidelijk plan en stellen we haalbare doelstellingen, zodat jij, jouw medewerkers én jouw bedrijf klaar zijn voor de nieuwe klant.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
Mask Group 21.png

Wij helpen je graag

0
cursisten geholpen
0
aangesloten garages
0
uitgereikte certificaten

Blijf in vorm met onze blogs

Een afwisseling van technische- en commerciële blogs

Benieuwd wat er in de automotive branche speelt? Bekijk onze Techline Cases met de laatste technische problemen of duik in onze commerciële blogs.

#
Techniek 27 September 2023
Waarom doet de motor-ECU niet wat de lambdasonde aangeeft?

Voor een optimale verbranding en een maximaal rendement van de katalysator heb je een perfect lucht-benzinemengsel nodig. Dit is duidelijk niet het geval met de stotterende Ford Ka 1.2 waarmee een monteur zich bij Automotive Techline meldt. De motor houdt in, het mengsel blijkt veel te rijk en bij het uitlezen van de auto komt de foutcode P0130 naar voren. Deze duidt op een storing aan zuurstofsensor (lambdasonde) 1. Maar is dit wel de oorzaak van de storing?

Lees deze blog
#
Techniek 15 September 2023
Peugeot 3008 1.6-liter benzinemotor met haperingen en uitval

Een Peugeot 3008 uit 2012 met een 1.6-liter viercilinder benzinemotor kampt met vervelende haperingen. Volgens de eigenaar is het zo erg dat je bijna met je neus op het stuur gedrukt wordt.

Lees deze blog
#
Techniek 30 August 2023
Fiat 500 cabriodak gaat niet meer open of dicht

Een Fiat 500C uit 2011 komt bij het universele autobedrijf omdat het cabriodak niet meer open of dicht gaat en de ruitverwarming het niet doet. Met de warme zomers van de afgelopen jaren is het echter toch wel fijn als het dak zo nu en dan eens opengezet zou kunnen worden.

Lees deze blog

WIL JE MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLEIDINGEN?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ons team helpt je graag verder!