AdobeStock_306016856.png

TIL JOUW KENNIS NAAR EEN HOGER NIVEAU

Kaar voor nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant.

De automotive sector is constant in beweging en nieuwe technieken volgen elkaar in rap tempo op. Of je nu garagehouder, automonteur, receptionist of serviceadviseur bent; het opdoen van nieuwe kennis is essentieel voor iedereen die werkzaam is in deze branche. En dat is precies waar we bij Automotive Academy naar streven; de automotive branche klaarstomen voor de klant van de toekomst. Hoe? Door als hét onafhankelijke kennisinstituut dat alle automotive kennis van Nederland onder een dak samen te brengen. Om klaar te zijn voor de nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant.

Opleidingen voor de hele automotive branche

Optimaal voorbereid op de toekomst blijf je met een van onze opleidingen. Of je nu garagehouder, automonteur, receptionist of serviceadviseur bent; wij helpen je om voorbereid te zijn én te blijven voor de nieuwe klant.

Manager / Eigenaar

In de snel ontwikkelende automotive sector is het opdoen van nieuwe kennis een must. Ook voor de eigenaar en manager van het garagebedrijf.

Meer informatie

Monteur

Als monteur moet je op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Het opdoen van nieuwe kennis zorgt ervoor dat jij kan blijven klaarstaan voor de nieuwe klant!

Meer informatie

Service adviseur

Wil jij een expert worden in het opbouwen van klantrelaties? Of wil jij de bedrijfsprocessen van de autogarage verbeteren? Bekijk ons aanbod.

Meer informatie

BEN JIJ AL KLAAR VOOR DE NIEUWE KLANT?

Wij helpen je graag bij het bepalen van jouw doelen

Twijfel je nog over het volgen van een opleidingsplan? Onze regiomanager komt graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we niet alleen jouw wensen en behoeften in kaart, maar kijken we ook naar de kansen die nu nog onbenut blijven. Samen maken we een duidelijk plan en stellen we haalbare doelstellingen, zodat jij, jouw medewerkers én jouw bedrijf klaar zijn voor de nieuwe klant.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
Mask Group 21.png

remco van beek

regiomanager
0
cursisten geholpen
0
aangesloten garages
0
uitgereikte certificaten

Blijf in vorm met onze blogs

Een afwisseling van technische- en commerciële blogs

Benieuwd wat er in de automotive branche speelt? Bekijk onze Techline Cases met de laatste technische problemen of duik in onze commerciële blogs.

#
Techniek 18 January 2023
Onjuiste aannames en vervangen onderdelen leiden af van oorzaak

Regelmatig wordt de Automotive Techline-helpdesk benaderd over een auto met een storing waarop al van alles is vervangen, echter zonder het gewenste resultaat. Deze Alfa Romeo 159 is zo'n geval. De auto stottert en houdt in tijdens accelereren. Vervolgens gaat de motor in noodloop, waarna het stotteren verdwijnt. De krukassensor en beide nokkenassensoren zijn al vervangen, net als de bougies, het bobineblok en beide nokkenas-actuators. Zonder resultaat. Tijd voor een belletje naar de helpdesk.

Lees deze blog
#
Techniek 05 January 2023
Nieuwe koelpomp elektrische Renault ZOE doet het niet

De elektrische 43 kW Renault ZOE uit 2017 met motorcode 5AQ 60 staat in de werkplaats van het universele autobedrijf omdat er een waarschuwingslampje in het instrumentenpaneel brandt. Online remote diagnose door Automotive Techline leert dat de koelpomp niet in orde is en vervangen moet worden. Hoewel een nieuwe pomp gemonteerd wordt, blijft het waarschuwingslampje echter onverstoord branden.

Lees deze blog
#
Techniek 22 December 2022
Elektronisch addertje onder het gras na schadeherstel

Een autobedrijf krijgt te maken met een Ford Focus die maar moeizaam aanslaat en bij een koude motor geeft de auto bij het starten soms de melding 'Motorservice nu'. Bij het uitlezen verschijnt de foutcode P0191-21 met de omschrijving 'Brandstofverdeler druksensorsignaal te laag'. De monteur die de auto heeft doorgemeten en de brandstoflijn heeft gecontroleerd, kan niets afwijkends ontdekken en besluit contact op te nemen met Automotive Techline.

Lees deze blog

WIL JE MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLEIDINGEN?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ons team helpt je graag verder!