AdobeStock_306016856.png

TIL JOUW KENNIS NAAR EEN HOGER NIVEAU

Kaar voor nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant.

De automotive sector is constant in beweging en nieuwe technieken volgen elkaar in rap tempo op. Of je nu garagehouder, automonteur, receptionist of serviceadviseur bent; het opdoen van nieuwe kennis is essentieel voor iedereen die werkzaam is in deze branche. En dat is precies waar we bij Automotive Academy naar streven; de automotive branche klaarstomen voor de klant van de toekomst. Hoe? Door als hét onafhankelijke kennisinstituut dat alle automotive kennis van Nederland onder een dak samen te brengen. Om klaar te zijn voor de nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant.

Opleidingen voor de hele automotive branche

Optimaal voorbereid op de toekomst blijf je met een van onze opleidingen. Of je nu garagehouder, automonteur, receptionist of serviceadviseur bent; wij helpen je om voorbereid te zijn én te blijven voor de nieuwe klant.

Manager / Eigenaar

In de snel ontwikkelende automotive sector is het opdoen van nieuwe kennis een must. Ook voor de eigenaar en manager van het garagebedrijf.

Meer informatie

Monteur

Als monteur moet je op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Het opdoen van nieuwe kennis zorgt ervoor dat jij kan blijven klaarstaan voor de nieuwe klant!

Meer informatie

Service adviseur

Wil jij een expert worden in het opbouwen van klantrelaties? Of wil jij de bedrijfsprocessen van de autogarage verbeteren? Bekijk ons aanbod.

Meer informatie

BEN JIJ AL KLAAR VOOR DE NIEUWE KLANT?

Wij helpen je graag bij het bepalen van jouw doelen

Twijfel je nog over het volgen van een opleidingsplan? Onze regiomanager komt graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we niet alleen jouw wensen en behoeften in kaart, maar kijken we ook naar de kansen die nu nog onbenut blijven. Samen maken we een duidelijk plan en stellen we haalbare doelstellingen, zodat jij, jouw medewerkers én jouw bedrijf klaar zijn voor de nieuwe klant.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
Mask Group 21.png

remco van beek

regiomanager
0
cursisten geholpen
0
aangesloten garages
0
uitgereikte certificaten

Blijf in vorm met onze blogs

Een afwisseling van technische- en commerciële blogs

Benieuwd wat er in de automotive branche speelt? Bekijk onze Techline Cases met de laatste technische problemen of duik in onze commerciële blogs.

#
Techniek 06 October 2022
Volvo S80 rijdt prima, maar heeft wel brandend waarschuwingslampje

Een klant brengt zijn Volvo S80 met vijfcilinder dieselmotor en bouwjaar 2009 naar het universele autobedrijf omdat het motorstoringslampje in het instrumentenpaneel brandt. Behalve het brandende waarschuwingslampje heeft de klant geen klachten en rijdt de Volvo verder als een zonnetje.

Lees deze blog
#
Techniek 05 October 2022
Inspuitmoment Renault Mégane ontregeld door nokkenaslagers

Een Renault Mégane met 1,2-liter viercilinder benzinemotor en motorcode H5F A4 wordt naar het autobedrijf gebracht omdat het motorlampje in het instrumentenpaneel brandt. Omdat er na de koude start een ratel hoorbaar is en deze motoren bekend staan om (distributie)kettingrek, worden de distributieketting, spanner en geleider vervangen. Helaas zonder positief resultaat.

Lees deze blog
#
Techniek 05 October 2022
Kia Sportage V6 houdt in en slaat af

Een Kia Sportage V6 uit 2005 met 123 duizend kilometer op de teller houdt bij 4.000 toeren in en lijkt op dat moment te smoren. In de werkplaats wordt de diagnoseapparatuur aangesloten en worden verschillende foutmeldingen geconstateerd.

Lees deze blog

WIL JE MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLEIDINGEN?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ons team helpt je graag verder!