AdobeStock_306016856.png

TIL JOUW KENNIS NAAR EEN HOGER NIVEAU

Kaar voor nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant.

De automotive sector is constant in beweging en nieuwe technieken volgen elkaar in rap tempo op. Of je nu garagehouder, automonteur, receptionist of serviceadviseur bent; het opdoen van nieuwe kennis is essentieel voor iedereen die werkzaam is in deze branche. En dat is precies waar we bij Automotive Academy naar streven; de automotive branche klaarstomen voor de klant van de toekomst. Hoe? Door als hét onafhankelijke kennisinstituut dat alle automotive kennis van Nederland onder een dak samen te brengen. Om klaar te zijn voor de nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant.

Opleidingen voor de hele automotive branche

Optimaal voorbereid op de toekomst blijf je met een van onze opleidingen. Of je nu garagehouder, automonteur, receptionist of serviceadviseur bent; wij helpen je om voorbereid te zijn én te blijven voor de nieuwe klant.

Manager / Eigenaar

In de snel ontwikkelende automotive sector is het opdoen van nieuwe kennis een must. Ook voor de eigenaar en manager van het garagebedrijf.

Meer informatie

Monteur

Als monteur moet je op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Het opdoen van nieuwe kennis zorgt ervoor dat jij kan blijven klaarstaan voor de nieuwe klant!

Meer informatie

Service adviseur

Wil jij een expert worden in het opbouwen van klantrelaties? Of wil jij de bedrijfsprocessen van de autogarage verbeteren? Bekijk ons aanbod.

Meer informatie

BEN JIJ AL KLAAR VOOR DE NIEUWE KLANT?

Wij helpen je graag bij het bepalen van jouw doelen

Twijfel je nog over het volgen van een opleidingsplan? Onze regiomanager komt graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we niet alleen jouw wensen en behoeften in kaart, maar kijken we ook naar de kansen die nu nog onbenut blijven. Samen maken we een duidelijk plan en stellen we haalbare doelstellingen, zodat jij, jouw medewerkers én jouw bedrijf klaar zijn voor de nieuwe klant.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
Mask Group 21.png

remco van beek

regiomanager
0
cursisten geholpen
0
aangesloten garages
0
uitgereikte certificaten

Blijf in vorm met onze blogs

Een afwisseling van technische- en commerciële blogs

Benieuwd wat er in de automotive branche speelt? Bekijk onze Techline Cases met de laatste technische problemen of duik in onze commerciële blogs.

#
Techniek 18 November 2022
AdBlue lampje Ford Transit gaat niet meer uit

Het AdBlue lampje van de Ford Transit uit 2017 met bijna anderhalve ton op de teller begint te branden en de boordcomputer geeft aan dat er nog voor 50 kilometer vloeistof beschikbaar is. Het tankje zit echter vol, waarop een aantal controles worden uitgevoerd en onderdelen vervangen worden. Als ze er in de werkplaats na een tijdje écht niet meer uitkomen, wordt er contact opgenomen met Automotive Techline.

Lees deze blog
#
Techniek 07 November 2022
Airconditioning Tesla Model S weigert dienst

Ook Tesla’s gaan stuk. De uitdaging bij het diagnose stellen aan en repareren van een Tesla ligt echter niet bij de techniek zelf, maar bij de manier waarop de fabrikant zijn technische informatie georganiseerd en/of vrijgegeven heeft. Doch; al is een autofabrikant nog zo snel, de universeel achterhaald hem wel. Zo ook in het geval van de Model S in dit artikel, waarvan het airconditioningsysteem de geest heeft gegeven en niet meer inschakelt.

Lees deze blog
#
Techniek 06 October 2022
Volvo S80 rijdt prima, maar heeft wel brandend waarschuwingslampje

Een klant brengt zijn Volvo S80 met vijfcilinder dieselmotor en bouwjaar 2009 naar het universele autobedrijf omdat het motorstoringslampje in het instrumentenpaneel brandt. Behalve het brandende waarschuwingslampje heeft de klant geen klachten en rijdt de Volvo verder als een zonnetje.

Lees deze blog

WIL JE MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLEIDINGEN?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ons team helpt je graag verder!