AdobeStock_306016856.png

TIL JOUW KENNIS NAAR EEN HOGER NIVEAU

Klaar voor nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant.

De automotive sector is constant in beweging en nieuwe technieken volgen elkaar in rap tempo op. Of je nu garagehouder, automonteur, receptionist of serviceadviseur bent; het opdoen van nieuwe kennis is essentieel voor iedereen die werkzaam is in deze branche. En dat is precies waar we bij Automotive Academy naar streven; de automotive branche klaarstomen voor de klant van de toekomst. Hoe? Door als hét onafhankelijke kennisinstituut dat alle automotive kennis van Nederland onder een dak samen te brengen. Om klaar te zijn voor de nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant.

Opleidingen voor de hele automotive branche

Optimaal voorbereid op de toekomst blijf je met een van onze opleidingen. Of je nu garagehouder, automonteur, receptionist of serviceadviseur bent; wij helpen je om voorbereid te zijn én te blijven voor de nieuwe klant.

Manager / Eigenaar

In de snel ontwikkelende automotive sector is het opdoen van nieuwe kennis een must. Ook voor de eigenaar en manager van het garagebedrijf.

Meer informatie

Monteur

Als monteur moet je op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Het opdoen van nieuwe kennis zorgt ervoor dat jij kan blijven klaarstaan voor de nieuwe klant!

Meer informatie

Service adviseur

Wil jij een expert worden in het opbouwen van klantrelaties? Of wil jij de bedrijfsprocessen van de autogarage verbeteren? Bekijk ons aanbod.

Meer informatie

BEN JIJ AL KLAAR VOOR DE NIEUWE KLANT?

Wij helpen je graag bij het bepalen van jouw doelen

Twijfel je nog over het volgen van een opleidingsplan? Onze regiomanager komt graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we niet alleen jouw wensen en behoeften in kaart, maar kijken we ook naar de kansen die nu nog onbenut blijven. Samen maken we een duidelijk plan en stellen we haalbare doelstellingen, zodat jij, jouw medewerkers én jouw bedrijf klaar zijn voor de nieuwe klant.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
Mask Group 21.png

Wij helpen je graag

0
cursisten geholpen
0
aangesloten garages
0
gemiddelde beoordeling training

Blijf in vorm met onze blogs

Een afwisseling van technische- en commerciële blogs

Benieuwd wat er in de automotive branche speelt? Bekijk onze Techline Cases met de laatste technische problemen of duik in onze commerciële blogs.

#
Techniek 07 May 2024
Aircoservice aan EV’s en hybrides: kleine fouten met grote gevolgen

De groeiende populariteit van elektrische en hybride voertuigen zorgt voor een groeiende vraag naar aircoservice voor deze voertuigen. Merkgebonden en universele autobedrijven krijgen hier in de werkplaats vaker mee te maken.

Lees deze blog
#
Techniek 25 April 2024
Diagnose stellen bij mengselregelingproblemen: zo pak je dat aan

Diagnose stellen bij mengselregelingproblemen: zo pak je dat aan

Lees deze blog
#
Commercieel 27 February 2024
In 5 stappen SERMI-gecertificeerd

Bij veel garagehouders staat 1 april waarschijnlijk al rood omlijnd in de agenda. Vanaf die datum mogen werkzaamheden aan componenten en software die te maken hebben met voertuigbeveiliging namelijk alleen nog maar uitgevoerd worden door gecertificeerde bedrijven én medewerkers. Inmiddels is het ook mogelijk om dit zogenaamde SERMI-certificaat te behalen en in deze blog leggen wij je uit hoe je dit in 5 simpele stappen doet!

Lees deze blog

WIL JE MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLEIDINGEN?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ons team helpt je graag verder!