AdobeStock_306016856.png

TIL JOUW KENNIS NAAR EEN HOGER NIVEAU

Kaar voor nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant.

De automotive sector is constant in beweging en nieuwe technieken volgen elkaar in rap tempo op. Of je nu garagehouder, automonteur, receptionist of serviceadviseur bent; het opdoen van nieuwe kennis is essentieel voor iedereen die werkzaam is in deze branche. En dat is precies waar we bij Automotive Academy naar streven; de automotive branche klaarstomen voor de klant van de toekomst. Hoe? Door als hét onafhankelijke kennisinstituut dat alle automotive kennis van Nederland onder een dak samen te brengen. Om klaar te zijn voor de nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant.

Opleidingen voor de hele automotive branche

Optimaal voorbereid op de toekomst blijf je met een van onze opleidingen. Of je nu garagehouder, automonteur, receptionist of serviceadviseur bent; wij helpen je om voorbereid te zijn én te blijven voor de nieuwe klant.

Manager / Eigenaar

In de snel ontwikkelende automotive sector is het opdoen van nieuwe kennis een must. Ook voor de eigenaar en manager van het garagebedrijf.

Meer informatie

Monteur

Als monteur moet je op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Het opdoen van nieuwe kennis zorgt ervoor dat jij kan blijven klaarstaan voor de nieuwe klant!

Meer informatie

Service adviseur

Wil jij een expert worden in het opbouwen van klantrelaties? Of wil jij de bedrijfsprocessen van de autogarage verbeteren? Bekijk ons aanbod.

Meer informatie

BEN JIJ AL KLAAR VOOR DE NIEUWE KLANT?

Wij helpen je graag bij het bepalen van jouw doelen

Twijfel je nog over het volgen van een opleidingsplan? Onze regiomanager komt graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we niet alleen jouw wensen en behoeften in kaart, maar kijken we ook naar de kansen die nu nog onbenut blijven. Samen maken we een duidelijk plan en stellen we haalbare doelstellingen, zodat jij, jouw medewerkers én jouw bedrijf klaar zijn voor de nieuwe klant.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
Mask Group 21.png

Wij helpen je graag

0
cursisten geholpen
0
aangesloten garages
0
uitgereikte certificaten

Blijf in vorm met onze blogs

Een afwisseling van technische- en commerciële blogs

Benieuwd wat er in de automotive branche speelt? Bekijk onze Techline Cases met de laatste technische problemen of duik in onze commerciële blogs.

#
Techniek 15 March 2023
Renault Trafic geeft na knipperend instrumentenpaneel volledig de geest

De Renault Traffic uit 2017 staat in de werkplaats omdat de verlichting van het instrumentenpaneel knippert. Uitlezen met behulp van een diagnosetester lukt niet en tot overmaat van ramp besluit de Traffic na wat controles en tests helemaal de geest te geven.

Lees deze blog
#
Techniek 03 March 2023
Automatische versnellingsbak Peugeot 208 schakelt niet soepel

Een Peugeot 208 1.4 diesel uit 2013 met gerobotiseerde automatische versnellingsbak en 270 duizend kilometer op de teller schakelt van het ene op het andere moment niet meer zo soepel als hij eerder deed. Als de versnellingsbak in de werkplaats opnieuw geïnitialiseerd wordt, gaat de auto echter helemaal niet meer in z’n voor- en/of achteruit.

Lees deze blog
#
Techniek 16 February 2023
Nieuwe schijven en blokken, maar beroerd remmen plus vele foutcodes

Een garagebedrijf heeft van een Opel Astra Sports Tourer de remblokken en -schijven rondom vervangen, inclusief nieuwe remvloeistof. Maar alles wat de auto daarna doet: goed remmen is er niet meer bij. De ABS-unit grijpt voortdurend in en dat is ook voelbaar in het rempedaal. Dat pedaal voelt bovendien sponzig aan en je kunt het ook te diep intrappen richting de vloer. Verder branden er meerdere lampjes op het dashboard en verschijnt bij het uitlezen een hele serie foutcodes. Voldoende reden om Automotive Techline te bellen voor ondersteuning.

Lees deze blog

WIL JE MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLEIDINGEN?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ons team helpt je graag verder!