AdobeStock_306016856.png

TIL JOUW KENNIS NAAR EEN HOGER NIVEAU

Kaar voor nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant.

De automotive sector is constant in beweging en nieuwe technieken volgen elkaar in rap tempo op. Of je nu garagehouder, automonteur, receptionist of serviceadviseur bent; het opdoen van nieuwe kennis is essentieel voor iedereen die werkzaam is in deze branche. En dat is precies waar we bij Automotive Academy naar streven; de automotive branche klaarstomen voor de klant van de toekomst. Hoe? Door als hét onafhankelijke kennisinstituut dat alle automotive kennis van Nederland onder een dak samen te brengen. Om klaar te zijn voor de nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant.

Opleidingen voor de hele automotive branche

Optimaal voorbereid op de toekomst blijf je met een van onze opleidingen. Of je nu garagehouder, automonteur, receptionist of serviceadviseur bent; wij helpen je om voorbereid te zijn én te blijven voor de nieuwe klant.

Manager / Eigenaar

In de snel ontwikkelende automotive sector is het opdoen van nieuwe kennis een must. Ook voor de eigenaar en manager van het garagebedrijf.

Meer informatie

Monteur

Als monteur moet je op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Het opdoen van nieuwe kennis zorgt ervoor dat jij kan blijven klaarstaan voor de nieuwe klant!

Meer informatie

Service adviseur

Wil jij een expert worden in het opbouwen van klantrelaties? Of wil jij de bedrijfsprocessen van de autogarage verbeteren? Bekijk ons aanbod.

Meer informatie

BEN JIJ AL KLAAR VOOR DE NIEUWE KLANT?

Wij helpen je graag bij het bepalen van jouw doelen

Twijfel je nog over het volgen van een opleidingsplan? Onze regiomanager komt graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we niet alleen jouw wensen en behoeften in kaart, maar kijken we ook naar de kansen die nu nog onbenut blijven. Samen maken we een duidelijk plan en stellen we haalbare doelstellingen, zodat jij, jouw medewerkers én jouw bedrijf klaar zijn voor de nieuwe klant.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
Mask Group 21.png

Wij helpen je graag

0
cursisten geholpen
0
aangesloten garages
0
uitgereikte certificaten

Blijf in vorm met onze blogs

Een afwisseling van technische- en commerciële blogs

Benieuwd wat er in de automotive branche speelt? Bekijk onze Techline Cases met de laatste technische problemen of duik in onze commerciële blogs.

#
Techniek 12 May 2023
Brandende waarschuwingslampjes Volkswagen Passat na vervangen stuurhuis

Nadat van de Volkswagen Passat het stuurhuis vernieuwd is, gaan er in het instrumentenpaneel allerlei waarschuwingslampjes branden. De veroorzaker van het probleem is een eenvoudig onderdeel, waarvan je niet zou denken dat het enige relatie met de storing zou hebben.

Lees deze blog
#
Commercieel 02 May 2023
SERMI: alles wat je moet weten over de nieuwe certificering

Alles over de nieuwe SERMI-certificering die op 1 augustus 2023 ingaat, lees je in deze blog.

Lees deze blog
#
Techniek 01 May 2023
Vastzittende remklauw blijkt toch geen mechanisch probleem

Van een Renault Megane uit 2011 met elektrisch bedienbare handrem staat de remklauw linksachter muurvast. De monteur heeft de auto uitgelezen en de foutcode die hieruit naar voren komt, duidt op een te lage spanning op die betreffende remklauw. In de veronderstelling dat dit een mechanische oorzaak heeft, vervangt hij de remklauw en ververst hij de remvloeistof, echter zonder resultaat. Toch maar eens bellen met Automotive Techline.

Lees deze blog

WIL JE MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLEIDINGEN?

Heb je een vraag over een van onze opleidingen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ons team helpt je graag verder!