Bel de Techline

Automotive Academy

Technisch opleidingsplan

Wil je als monteur continu bijblijven met de razendsnelle ontwikkelingen in de automotive sector? Volg deze opleiding en blijf klaarstaan voor de nieuwe klant.

Neem contact op
Technisch opleidingsplan

Over de opleiding

Het opleidingsplan uitgelegd in 6 stappen.

Met een niveautoets meten we jouw huidige kennisniveau en weten we precies welke trainingen bij jou passen. Na het voltooien van deze toets wordt een persoonlijk opleidingsplan opgesteld met een overzicht van de te volgen trainingen. Je traint 4 keer per jaar op jouw voorkeurslocatie. De kosten voor het opleidinsplan bedragen € 1.465,- per jaar ex. btw.

Een opleidingsplan op maat

Bij Automotive Academy ben je aan het juiste adres voor een technisch opleidingsplan op maat. Met een niveautoets meten we jouw huidige kennisniveau en weten we precies welke trainingen bij jou passen. Na het voltooien van deze toets wordt een persoonlijk opleidingsplan opgesteld met een overzicht van de behaalde competenties en de te volgen trainingen. Zo herhaal je nooit onnodig al aanwezige kennis en word je continu uitgedaagd.

Klaar voor de nieuwe klant

De automotive sector ontwikkelt zich in razendsnel tempo. Door nieuwe ontwikkelingen kan het soms best lastig zijn de ‘nieuwe klant’ te helpen. Maar de brug moet vol blijven en de handel mag niet weglopen. Het volgen van een opleiding is een goede manier om als automonteur bij te blijven en klaar te staan voor de nieuwe klant. Met een technisch opleidingsplan weet je bovendien zeker dat de trainingen aansluiten op jouw niveau.

De opleiding in 6 stappen.
1

Je ontvangt een persoonlijke login voor de online niveautoets.

2

Je score van de toets bepaalt jouw op maat gemaakt opleidingsplan.

3

We plannen je in op jouw voorkeurlocatie en sturen je automatisch een bericht.

4

Je start met een e-learning module en volgt 4 praktijk trainingen in een jaar tijd.

5

Tijdens de praktijktraining oefen je altijd op echte auto's.

6

Je bent geslaagd en krijgt een certificaat voor je compententie-paspoort.

Het technisch opleidingsplan in 3 minuten.

Jochen vertelt je in drie minuten alles wat je moet weten over het technische opleidingsplan.
Youtube Video

De trainingen van het technisch opleidingsplan

De trainingen van het technisch opleidingsplan bestaan uit een online training als voorstudie en een praktijkdag. Dit krijg je vier keer per jaar, dus vier keer per jaar een online training gevolgd door een praktijkdag.

Tijdens de praktijkdag worden met auto’s en diagnoseapparatuur diverse opdrachten uitgevoerd. De trainingen uit het opleidingsplan worden afgesloten met een online toets. Wordt deze behaald met een voldoende? Dan ontvang je als deelnemer een certificaat.