OVER Smart Remote

Samen klaren we de klus.

 

Automotive Academy wil schouder aan schouder staan met de garagehouder. Nieuwe techniek maakt dat steeds makkelijker. De nieuwste ontwikkeling is ‘Smart Remote’; Remote Diagnostics. Samen met de monteur, schouder aan schouder. Tussen de monteur, de auto en ons servicecenter staat de zogenaamde AutoNiveau Smart Remote (ARD). Via de EOBD-stekker en ARD krijgt een monteur toegang tot een bron van kennis die voor een gemiddeld onafhankelijk autobedrijf onbereikbaar is. De monteur stelt sneller de juiste diagnose en hij is sneller in staat een auto te configureren, coderen en programmeren. Sneller klaar voor de nieuwe klant. Met ARD van Automotive Academy.

 

De ARD kan een voertuig configureren, coderen en onderdelen programmeren. En dat allemaal op afstand. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Sleutel transponder aanleren
  • Trekhaak configureren
  • DTC codes lezen en wissen
  • Accu coderen
  • Verstuivers coderen
  • Service Interval Reset  

Bekijk alle diensten van de ARD hier. 

 

Hoe werkt het? 

Het is heel eenvoudig. De ARD interface (Smart Remote, Remote Diagnostics) wordt aangesloten op de EOBD-stekker van de auto. Op een website selecteert men de auto en de werkzaamheden, bijvoorbeeld het coderen van de accu. Bij het bevestigen van de klus zitten de medewerkers van AutoNiveau klaar om mee te kijken. Zij maken verbinding met de auto en coderen op afstand. Is de klus geklaard, dan komt er via de auto een signaal door, bijvoorbeeld een lichtsignaal. Ook komt er een bericht binnen op de website, in de chatfunctie. De facturatie gaat per dienst, een abonnement is niet nodig.

Meer informatie over de Smart Remote en Remote Diagnostics of meteen bestellen?  Klik hier

 

Iedere klus klaren we. Samen.

 

Sleutel transponder aanleren, Trekhaak configureren, DTC codes lezen en wissen, Accu coderen, Verstuivers coderen, Service Interval Reset.