Over WESP

Met de neus op de feiten.

 

Meer rendement en grip op het autobedrijf, dat is het uitgangspunt van Automotive Academy. Meer grip op de prestaties van jouw werkplaats. Automotive Academy heeft in dat kader een unieke samenwerking met WESP, de Werkplaats Service Provider. Koppel WESP aan jouw automatiseringspakket en je ziet in één oogopslag wat de verbeterpunten zijn. Waar meer grip en rendement te behalen is. Wekelijks ontvang je een rapport waarin de belangrijkste informatie staat. Geen saaie cijferverslagen, maar een praktische presentatie van de prestaties in de achterliggende week. Een prima basis om wekelijks de monteurs bij te sturen. Om meer grip te krijgen op het bedrijf.

 

WESP levert bruikbare stuurinformatie als tegenhanger van het traditionele ‘onderbuikgevoel’. Je stuurt jouw bedrijf aan op basis van keiharde data. Je neemt de juiste beslissingen en ziet hoe collega’s het doen. Wordt een garagehouder dan opeens een ‘big data’ analist? Uiteraard niet. Automotive Academy helpt jou aanhaken. Helpt jou de wekelijkse WESP-resultaten interpreteren. En helpt jou daar je voordeel mee te doen. 

 

Bruikbare stuurinformatie

Automotive Academy gaat dan ook niet alleen over trainen. Het gaat over het vullen van de brug. Over nooit meer ‘nee’ verkopen. Over geen handel meer uit de garage laten rijden. Automotive Academy gaat over aanhaken, bijblijven en opschakelen. Onafhankelijk is niet alleen.