AdobeStock_642151835.jpeg

Lees hier het laatste nieuws over de SERMI-certificering

Blijf op de hoogte

Het kan je bijna niet zijn ontgaan; de invoering van de nieuwe Europese SERMI-wetgeving komt eraan. De uitrol van SERMI had namelijk nogal wat voeten in de aarde. Zo werd de invoering meerdere keren uitgesteld en was er lange tijd veel onduidelijkheid. Tot twee weken geleden. Op 31 januari werd de officiële implementatiedatum voor Nederland namelijk bekendgemaakt: 1 april 2024. Hoog tijd dus om je voor te bereiden en dat certificaat te behalen! Hoe je dat doet, lees je op deze pagina.

SERMI-certificaat - Automotive Academy.jpeg

SERMI-CERTIFICERING: ZO REGEL JE JOUW CERTIFICAAT

Lees het in deze blog

Het SERMI-certificaat is aan te vragen bij verschillende certificeringsinstanties, zoals Kiwa, DEKRA en Aboma. Je kan je alvast voorbereiden door aan de gestelde voorwaarden te voldoen. Lees er alles over in deze blog.

AdobeStock_230039819.jpeg

WELKE DOCUMENTEN HEB JE NODIG VOOR JOUW SERMI AANVRAAG

Lees het in deze blog

Voor zowel de aanvraag van een certificaat voor een bedrijf als voor een medewerker moet je tijdens het aanvraagproces een aantal documenten, verklaringen en gegevens aan te leveren. Lees in deze blow welke documenten dat zijn, om jouw aanvraag soepel te laten verlopen.

sermi-wetgeving.jpg

IN 5 STAPPEN SERMI-GECERTIFICEERD

Check de stappen in de blog

Een SERMI-certificaat aanvragen voor het bedrijf en je medewerkers? Dat is zo geregeld! In deze blog leggen wij je aan de hand van 5 simpele stappen uit hoe je dat doet!