sten-rademaker-UZUzvJEvKnI-unsplash.png

OVER ONZE OPLEIDINGEN

Voor jou op maat gemaakt

Als manager of eigenaar van een garagebedrijf heb je niet alleen veel verantwoordelijkheden, maar vooral een zeer divers takenpakket. Zo moet een goede manager vanzelfsprekend over goede leidinggevende skills beschikken, maar is het hebben van de nodige technische kennis en skills vaak ook een must. Hoe jouw functie als manager er ook uitziet, het regelmatig opdoen van nieuwe kennis is erg belangrijk. Met welke opleiding of workshop ga jij als eerste aan de slag?

Automotive Academy trainingslocatie.jpg

OPLEIDINGEN VOOR IEDEREEN

Voor jou én je team

Zelf nieuwe kennis opdoen is één, maar samenwerken is wat je écht verder brengt. Juist daarom is het belangrijk dat niet alleen jij, maar zeker ook werknemers regelmatig hun huidige kennis opfrissen en nieuwe kennis opdoen. Zo ben je samen klaar voor nieuwe technieken. Klaar voor de nieuwe klant. Benieuwd? Bekijk ons complete aanbod opleidingen en workshops voor de monteur en service adviseur.

EEN OVERZICHT VAN ONZE OPLEIDINGEN

Voor iedere functie een geschikte opleiding

HULP NODIG BIJ HET KIEZEN VAN DE JUISTE OPLEIDING?

Wil je weten welke opleiding of workshop het beste bij jou past? Onze regiomanagers lichten dit graag toe in een vrijblijvend gesprek. Samen bepalen we welke opleiding of workshop het beste aansluit op jouw wensen.