Trainingen worden hervat

Het kabinet heeft woensdagavond 6 mei besloten om ons land deels van het slot te halen. Veel activiteiten mogen de komende weken weer worden hervat. Dit betekent dat wij onze trainingen vanaf 18 mei weer kunnen hervatten met gepaste maatregelen. Het maximaal aantal toegestane deelnemers per evenement is op dit moment 10, dit betekent dat wij nog niet op de gebruikelijke wijze training kunnen geven voor 12 deelnemers. Dit brengt een aantal aanpassingen met zich mee.

Hoe gaan wij veilig te werk
De klassikale training wordt gegeven in een VCT (Virtual Classroom Training). Hierbij geeft de trainer een online training, waaraan de studenten moeten deelnemen. Daarna volgt een halve dag praktijktraining met slechts 8 studenten per groep waardoor iedereen veilig kan deelnemen, met de gepaste 1,5 meter afstand van elkaar. Ook worden er mondkapjes en handschoenen ter beschikking gesteld. De praktijktrainingen worden in de ochtend, middag en avond gegeven.

Wij zullen komende dagen alle studenten verder informeren over onze maatregelen.

Uiteraard zijn wij beschikbaar voor al uw vragen:
Via de e-mail: backoffice@automotiveacademy.nl 
Of via onderstaande telefoonnummers:

Regio Noord:  Bas Plekker
Remco van Beek
06-15826579
06-53673049
Regio Zuid: Tjebbe Nijpels
Vincent Blijlevens
06-13172520
06-12156188

Wilt u tot deze tijd kunnen werken aan uw ontwikkeling? Dat kan nu online met de 3 online trainingen die wij voor u hebben samengesteld. Bekijk het aanbod hier.

Wij hopen u snel weer te zien op onze trainingslocaties!

Sluiten

AC1013 Brembo Remmen Expert

Remsystemen zijn in de loop der jaren complexer geworden en krijgen meer te verduren. De elektrisch bediende handrem is inmiddels gemeengoed geworden en zaken als anti blokkeer-, tractie- en stabiliteitscontrolesystemen vragen om extra kennis. Wil je als autobedrijf een professionele remservice kunnen bieden dan is, naast de juiste onderdelen en gereedschappen, technische kennis een must. In samenwerking met de gerenommeerde leverancier Brembo bieden wij u mogelijkheid om de remsysteemtraining te volgen. Deze training wordt bij één van de vestigingen van Automotive Academy gegeven. De training bestaat uit een theoriegedeelte en wordt afgesloten met een examen.


Staat jouw datum of locatie er niet bij?

voorinschrijven

Wij zorgen dat je op een ander moment op jouw voorkeurslocatie kunt trainen.


Inhoud
  • Het omschrijven van de opbouw en werking van een remsysteem
  • Het visueel beoordelen van rem slijtage indicatoren
  • Het visueel inspecteren van het remsysteem
  • Het herkennen van remschades in relatie tot remklachten
  • Het beoordelen van de remvloeistofkwaliteit met behulp van diagnose gereedschap
  • Het interpreteren van onderhoud en diagnose procedures aan het remsysteem
Doel

Na het volgen van de workshop “Brembo Remmen Expert ” is de cursist in staat de opbouw, werking en service procedures van de Brembo remsystemen te herkennen en toe te passen.

€ 190
  • Klassikaal en een praktijkgedeelte +/- 4 uur
  • Autotechnici op niveau 3 en 4, of 5 jaar relevante werkervaring
  • Workshop