Trainingen worden hervat

Het kabinet heeft woensdagavond 6 mei besloten om ons land deels van het slot te halen. Veel activiteiten mogen de komende weken weer worden hervat. Dit betekent dat wij onze trainingen vanaf 18 mei weer kunnen hervatten met gepaste maatregelen. Het maximaal aantal toegestane deelnemers per evenement is op dit moment 10, dit betekent dat wij nog niet op de gebruikelijke wijze training kunnen geven voor 12 deelnemers. Dit brengt een aantal aanpassingen met zich mee.

Hoe gaan wij veilig te werk
De klassikale training wordt gegeven in een VCT (Virtual Classroom Training). Hierbij geeft de trainer een online training, waaraan de studenten moeten deelnemen. Daarna volgt een halve dag praktijktraining met slechts 8 studenten per groep waardoor iedereen veilig kan deelnemen, met de gepaste 1,5 meter afstand van elkaar. Ook worden er mondkapjes en handschoenen ter beschikking gesteld. De praktijktrainingen worden in de ochtend, middag en avond gegeven.

Wij zullen komende dagen alle studenten verder informeren over onze maatregelen.

Uiteraard zijn wij beschikbaar voor al uw vragen:
Via de e-mail: backoffice@automotiveacademy.nl 
Of via onderstaande telefoonnummers:

Regio Noord:  Bas Plekker
Remco van Beek
06-15826579
06-53673049
Regio Zuid: Tjebbe Nijpels
Vincent Blijlevens
06-13172520
06-12156188

Wilt u tot deze tijd kunnen werken aan uw ontwikkeling? Dat kan nu online met de 3 online trainingen die wij voor u hebben samengesteld. Bekijk het aanbod hier.

Wij hopen u snel weer te zien op onze trainingslocaties!

Sluiten

AC1031 Stuursystemen

Wil je als autobedrijf op professioneel niveau onderhoud, diagnose en reparaties aan stuursystemen kunnen aanbieden? Dan is naast de juiste onderdelen en gereedschappen, technische kennis een must. In de workshop stuursystemen behandelen we op praktische wijze verschillende stuursystemen, zodat je eenvoudig de juiste diagnose stelt en de kans op herhaalschade minimaliseert.


Staat jouw datum of locatie er niet bij?

voorinschrijven

Wij zorgen dat je op een ander moment op jouw voorkeurslocatie kunt trainen.


Inhoud
  • Opbouw en werking van (elektro-) hydraulische en elektrische stuurbekrachtiging.
  • Aandachtspunten bij onderhoud en reparatie.
  • Procedure en noodzaak van het spoelen.
  • Toepassen van diagnoseapparatuur in relatie tot moderne stuursystemen.
  • Praktische tips voor een snelle, correcte diagnose en reparatie aan moderne stuursystemen.
  • Omgaan met problemen en oplossingen uit de praktijk.
  • Nuttige tips voor het geven van het juiste reparatieadvies naar de klant.
Doel

Na het volgen van de workshop “stuursystemen” is de cursist bekend met de algemene werking en opbouw van de moderne stuurbekrachtiging systemen. Hij is in staat om onderhoud, diagnoses en reparaties aan deze moderne stuurbekrachtiging systemen uit te voeren.

Door de snel veranderende technieken binnen de Automotive is naast product specifieke kennis vaak zelfs auto specifieke kennis nodig om een onderdeel van het stuursysteem correct te kunnen vervangen.

Tijdens de workshop "stuursystemen" wordt de benodigde kennis aan moderne stuursystemen diepgaand behandeld in relatie tot aandachtpunten tijdens vervanging, reparatie, benodigde speciale gereedschappen en benodigde diagnose apparatuur voor het programmeren en/of coderen van de verschillende onderdelen van een modern stuursysteem.

€ 139
  • Dagdeel
  • Autotechnici
  • Workshop