Deel deze pagina met je netwerk:

Je positie op de arbeidsmarkt verstevigen? Onderscheid je van de concurrentie met behulp van een automonteur opleiding

Autogarages krijgen steeds meer bezoekers in de werkplaats. Goed nieuws zou je denken, maar dat geldt niet voor alle garagehouders. Door een toename van het aantal bezoekers, stijgt vaak ook de werkdruk op de werkplaats. Dit heeft als gevolg dat klanten minder aandacht krijgen en er dus minder omzet per klant gegenereerd kan worden. Dit kost klanttevredenheid én omzet. De garagehouder kan dit oplossen door efficiënt te werken en goed personeel aan te nemen. Hier kun jij als monteur natuurlijk handig op inspelen. Maar hoe zorg je er nou voor dat je aantrekkelijk bent en blijft voor het autobedrijf? In deze blog geven wij je een aantal handige tips voor het verbeteren van jouw positie op de arbeidsmarkt. Lees dus snel verder!

APK en TPMS

  • Theorie en een praktijkgedeelte +/- 3 uur
AC116 € 139

Technisch opleidingsplan

  • 4 online trainingen en 4 praktijk dagen per jaar
AC001 € 1.195

Wat leer je tijdens een automonteur opleiding?

Als je op zoek bent naar een automonteur opleiding, kom je er al snel achter dat er allerlei trainingen, opleidingen en studies voor de autotechniek bestaan. De ene opleiding richt zich op specifieke onderdelen, terwijl de ander een veel breder spectrum beetpakt. Bovendien kun je vaak kiezen tussen commerciële opleidingen, niet-technische opleidingen en technische opleidingen. Tijdens een commerciële opleiding leer je vaak iets over het aangaan en onderhouden van klantrelaties, hoe je verkoopsignalen kunt opvangen en hoe je eenvoudig én veilig orders afsluit. Niet-technische opleidingen zijn juist weer gericht op klantgericht communiceren en presteren. Tot slot zijn er nog diverse technische opleidingen. Na het volgen van een technisch opleidingsplan weet je alles over het stellen van de juiste diagnoses en de verschillende aandrijfsystemen.

Volg een technische automonteur opleiding

Wil jij je als autotechnicus echt onderscheiden van de rest? Spijker dan je kennis bij op technisch vlak. De automotive branche ontwikkelt zich namelijk in rap tempo. Het is bijna niet bij te houden. Wat te denken van ontwikkelingen als de de komst van de hybride auto en het verplichten van TPMS. Hoe eerder jij jouw kennis uitbreidt, hoe meer jij je onderscheidt van de concurrentie.

Wil je graag meer informatie of ben je benieuwd naar de de mogelijkheden van het technische opleidingsplan? Neem dan contact met ons op via 088 00 44 123 of backoffice@automotiveacademy.nl.

Deel deze pagina met je netwerk!