Bel de Techline

Automotive Academy

Brembo Expert Pro

De Brembo Expert PRO remsysteemtraining is de opvolger van de Brembo Expert basis training en gaat in op oorzaken en oplossingen van diverse remproblemen.

Brembo Expert Pro

Over deze workshop


De Brembo Expert Pro training is het vervolg op de Brembo Expert basistraining hierin werd veel aandacht gericht op de basis werking van het remsysteem. De Expert Pro wordt meer ingegaan op praktijk situaties en moderne technieken met probleem oplossingen. Zo heeft u de kennis om het remsysteem juist te onderhouden, diagnoses te stellen en zo mogelijke problemen te voorkomen. De training bestaat uit een praktijk- en theoriegedeelte en wordt afgesloten met een examen.

Inhoud


  • Schijfremmen: Slijtage, Controle en vervangen, Aandachtspunten bij onderhoud en reparatie, Omgaan met problemen uit de praktijk.
  • Remsystemen bij hybride-, en elektrische auto’s: Werking remsysteem, Aandachtspunten bij onderhoud en reparatie.
  • Moderne rem- en rijhulpsystemen: Elektronische remkrachtverdeling, Auto-Hold systemen, Adaptive cruiscontrol.
  • Het remsysteem van de toekomst: Ontwikkeling van het remsysteem.
  • Klantencontact: Geven van reparatieadvies.

Doel


Na het volgen van de workshop “Brembo Expert Pro” kent de cursist de opbouw en werking van moderne remsystemen en de juiste Brembo service-procedures. En is de cursist in staat om op de juiste manier onderhoud en reparaties uit te voeren aan moderne remsystemen van bijvoorbeeld hybride- en elektrische auto’s en composiet remmen. Ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen en veranderingen die het remsysteem ondergaat in de nabije toekomst. Daarnaast kan je de klant op een goede manier voor te lichten over de noodzaak van de juiste reparatieprocedure en het gebruik van Brembo kwaliteitsonderdelen.

Locations