Dat Automotive Academy meer is dan alleen het opdoen van nieuwe kennis, kunnen onze studenten beamen. Je profiteert namelijk van allerlei extra’s. Want hoe belangrijk het ook is om jezelf te blijven ontwikkelen, het is nog belangrijker om te weten dat je er niet alleen voor staat. Daarom staan we bij Automotive Academy voor onze studenten klaar. Want niemand klaart de klus alleen. En zo ben jij altijd klaar voor de nieuwe klant. 

 

Je kan het niet alleen

We weten allemaal dat de automotive branche zich de afgelopen jaren razendsnel heeft ontwikkeld. Van nieuwe technieken en de opkomst van de elektrische auto tot strengere wet- en regelgeving: als monteur of garagehouder word je hier dagelijks mee geconfronteerd. Dit maakt het anno 2021 bijna onmogelijk om alles alleen te doen. En waar sommigen er heel bewust voor kiezen het toch alleen te proberen, besluiten steeds meer mensen hulp in te schakelen. Bijvoorbeeld door een opleiding of training te volgen bij een opleidingsinstituut. Logisch. Je profiteert namelijk van allerlei extra’s.

 

De extra’s van Automotive Academy

Kies je voor een opleidingsplan bij Automotive Academy? Dan profiteer je van diverse extra’s. Neem bijvoorbeeld de Automotive Techline. Dé hotline voor al jouw werkplaatsvragen. Of het nu gaat om een handleiding, productinformatie of een specifiek stroomschema; onze helpdesk is er om jou te helpen. Zelfs bij directe hulp bij diagnose springt de Automotive Techline te hulp. Geen uitdaging is ons te groot. Geloof me, we hebben in het verleden flink wat uitdagende problemen opgelost!

 

Klaar voor de nieuwe klant

Wil jij ook klaar zijn voor nieuwe technieken, opgewassen zijn tegen de concurrentie en vooral klaar zijn voor de nieuwe klant? Dan ben je bij Automotive Academy aan het juiste adres. Automotive Academy gaat namelijk over een volle brug. Over nooit meer ‘nee’ verkopen. Over geen handel meer uit de garage laten rijden. Automotive Academy gaat over aanhaken, bijblijven en opschakelen. Want onafhankelijk is niet alleen. 

 

Benieuwd naar onze (online) trainingen en opleidingen? Bekijk dan het complete aanbod of neem contact met ons op via 088 004 4123. 


Deel deze pagina met je netwerk!