Ons dagelijks leven wordt flink beïnvloed door het coronavirus, zowel privé als zakelijk. Zo is het rustiger in de werkplaats en zien veel garagebedrijven de omzet teruglopen. Toch zitten we met z’n allen niet stil. Veel mensen grijpen deze periode juist aan om te investeren in nieuwe kennis. En hoewel we vanaf 18 mei weer fysieke trainingen mogen geven, kan je ook nog steeds een online training volgen. Je zou denken dat het lastig is om online trainingen aan te bieden voor automonteurs en garagehouders (sleutelen aan een auto via Skype wordt ten slotte lastig), maar Automotive Academy heeft hier toch iets op bedacht. Met drie online trainingen helpen wij jou deze periode door.

 

Aanbod online trainingen

Om stilstand te voorkomen, heeft Automotive Academy drie essentiële trainingen doorvertaald naar online trainingen. Deze kennis mag tegenwoordig binnen het garagebedrijf niet meer ontbreken. Zo ben jij straks klaar voor de nieuwe klant!

 

Service Adviseur EV & hybride voertuigen basis + NEN9140

Tegenwoordig kan je als automonteur niet meer zonder kennis van elektrische en hybride auto’s. Daarom mocht de combinatie van deze twee trainingen niet ontbreken in ons online aanbod. Na het volgen van deze online automotive training is de Service Adviseur of Chef Werkplaats direct op de hoogte van de opbouw van een volledig elektrische auto en hybride varianten. Ook wordt er een update gegeven omtrent de nieuwe NEN9140 regelgeving, waar de EV-verantwoordelijke mee te maken heeft. 

 

Stuursystemen + NEN9140

De combinatie van deze twee online trainingen is voor alle technici in de automotive branche. Je leert alles over de opbouw en werking van hydraulische, elektrisch-hydraulische en elektrische stuurbekrachtiging. Het efficiënt stellen van de juiste diagnose wordt hierdoor in de toekomst een stuk eenvoudiger. Daarnaast krijg je een aantal praktische tips mee, zodat jij het juiste reparatieadvies kan geven aan de klant. Ook in deze online training behandelen we de nieuwe NEN9140 regelgeving. Zo is jouw kennis na het volgen van deze online automotive trainingen weer helemaal up-to-date.

 

Energiemanagement en Start/Stop + NEN9140

Steeds meer auto’s worden standaard voorzien van Start/Stop-systemen. Specifieke kennis over deze systemen is vereist om een goede diagnose te kunnen stellen. Daarom leren wij jou in deze twee online automotive trainingen alles over de werking van moderne Start/Stop-systemen en overige energieregelingen in de auto, zodat jij in de toekomst precies weet welke handelingen je moet uitvoeren. Natuurlijk behandelen we ook in deze training de nieuwe NEN9140 regelgeving.

 

Voucher OOMT

Stichting OOMT, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf, stimuleert het ontwikkelen en opleiden van medewerkers en bedrijven. De sociale partners in de mobiliteitsbranche (BOVAG, FNV, CNV Vakmensen en De Unie) vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Juist in deze tijd. Daarom biedt OOMT haar relaties* een voucher aan ter waarde van maximaal 100 euro voor een online training naar keuze (zolang de voorraad strekt).

 

Stap 1: Vraag via OOMT een vouchercode aan. Deze ontvang je vervolgens per mail. 

Stap 2: Op de website van AutoNiveau vul je jouw gegevens in. 

Stap 3: Selecteer een online training en vul jouw OOMT vouchercode in. 

 

* Een werkgever kan voor zichzelf of individuele medewerkers gebruikmaken van de diensten van OOMT als hij onder de cao Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf valt. Dit kan je controleren via de gecombineerde premienota die je ieder kwartaal ontvangt van MN. De verschuldigde premie staat op de nota, onder de beschrijving ‘SFMvT’. Staat hier een bedrag achter? Dan draag je af aan OOMT en kan je dus gebruikmaken van OOMT-diensten.


Deel deze pagina met je netwerk!