Vervanging klassikale training door online trainingen

Helaas is het einde van de Lockdown nog niet in zicht. Om de studenten niet stil te laten staan in hun ontwikkeling, zijn er alternatieven voor klassikale trainingen ontwikkeld.

Voor trainingen die gepland stonden gaan we een klassikale training vervangen door verschillende online- en Virtual Classroom Trainingen. Waarom? Omdat iedereen zo door kan met ontwikkelen! Ontwikkeling staat voorop en we vinden het belangrijk dat iedereen door kan gaan met waar hij of zij mee begonnen is.

 

Wat verandert er?

De studenten van het technisch opleidingsplan hebben dit seizoen geen 4 maar 3 klassikale trainingen. De alternatieve trainingen zijn nieuwe technieken die door alle studenten gevolgd kunnen worden. Daarnaast bieden we een Pass-Thru online training aan waarmee we invulling geven aan het BOVAG en partners initiatief van Auto’s de Baas. Hiermee raadpleeg je fabrikanteninformatie en kun je software-updates uitvoeren. Studenten kunnen zelf een merk selecteren, zodat dit voor hun werkomgeving toepasbaar is. In plaats van de klassikale training zullen we de volgende trainingen ter vervanging verzorgen:

 

ADAS systemen online training

Tijdens de ADAS systemen online training leert de student alles om onderhoud, reparaties en diagnose uit te voeren aan een voertuig met een ADAS-systeem. We behandelen de opbouw en werking van de belangrijkste componenten. En er is extra aandacht voor de noodzaak van het correct uitvoeren van de procedure voor het kalibreren van de diverse onderdelen.  
- Online training als voorstudie van 90 minuten
- Virtual Classroom Training als presentatie en de gelegenheid om vragen te stellen van 90 minuten

 

Roetfilters op benzine systemen online training

Tijdens de Roetfilter op benzine systemen online training leert de student de nieuwste techniek om de roetuitstoot op benzinemotoren te verlagen. Met deze kennis kunnen problemen in de GPF-systemen sneller herkent en gediagnosticeerd worden. 
- Online training als voorstudie van 90 minuten
- Virtual Classroom Training als presentatie en de gelegenheid om vragen te stellen van 90 minuten

 

Pass-Thru online training
Een online Pass-Thru training voor één van de volgende merken:
- Pass-Thru online training VAG, of
- Pass-Thru online training PSA, of
- Pass-Thru online training BMW

De online trainingen zijn er om de studenten voor te bereiden op de Virtual Classroom Training en worden dus voor die tijd voltooid.

Studenten hoeven zelf geen actie te ondernemen, ze ontvangen vanzelf bericht over de mogelijkheden. Heeft u vragen, neem contact op via 088-00 44 123 of opleidingen@autoniveau.nl.


Deel deze pagina met je netwerk!